Skip to main content

Timişul se mândreşte cu el! Sergiu Novac este elevul care s-a calificat la Balcaniada de matematică

Sergiu Novac este elev în clasa a X-a a Colegiului Național C. Brediceanu din Lugoj şi a obținut primul loc la olimpiada națională de matematică.

CITEŞTE ŞI: Polițiștii locali se justifică! Au parcat pe două locuri destinate persoanelor cu handicap pentru că erau în misiune

Sergiu Novac a continuat practic seria rezultatelor extraordinare obținute în ultimii ani, el ocupând din nou locul I la olimpiada națională de matematică desfășurată la Satu Mare, cu punctaj maxim (28 puncte).

La barajul susținut după olimpiadă, a reușit cel mai bun rezultat al Lugojului din ultimii 30 de ani, calificându-se în premieră în lotul României, format din 6 elevi, 4 din București, 1 din Constanța, 1 din Lugoj,  care va participa la Balcaniada de Matematică. 

Reprezentanţii Colegiului Naţional C. Brediceanu din Lugoj se mândresc cu mai muli elevi care au resprezentat cu cinste judeţul la olimpiadele naţionale.

Astfel, la olimpiada de limba germană maternă, etapa națională ce a avut loc la Sibiu, eleva Floroni Isabella din clasa a XII-a a obşinut locul III.

De asemenea, eleva Antănaș Anastasia din cls. a XI-a a obtinut mențiune la olimpiada națională de limba română desfășurata în perioada 2-6 aprilie la București.

CITEŞTE ŞI: Solicitanţi de azil, prinşi pe fâşia verde în timp ce încercau să treacă graniţa în Ungaria

 „Aceste rezultate vin să confirme munca susținută de elevii si profesorii noștri de-a lungul anilor, ducând astfel mai departe renumele acestui colegiu. Ne bucurăm pentru performanțele obținute, felicităm toți participanții la fazele naționale ale olimpiadelor și le dorim mult succes la concursurile viitoare”, a declarat directorul Colegiului Național C. Brediceanu Lugoj, Aurelian Sima.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Au fost finalizate serviciile de proiectare pentru proiectul „Înființarea unor centre de colectare cu aport voluntar în județul Timiș – Lot 2”, UAT Topolovăţu Mare

Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară Deşeuri Timiş anunţă finalizarea serviciilor de proiectare pentru proiectul „Înființarea unor centre de colectare cu aport voluntar în județul Timiș – Lot 2” – cod C3I1A0122000518, UAT Topolovăţu Mare.

Nicolae Robu va transforma Timișoara în cel mai mare centru economic din vestul țării (P)

Nicolae Robu, candidatul Alianței PSD-PNL pentru Primăria Timișoara, va transforma Timișoara în cel mai mare centru economic din vestul țării. Robu vrea să readucă orașul la statutul de altădată și va susține dezvoltarea afacerilor pe plan local.

Au fost finalizate serviciile de proiectare pentru proiectul „Înființarea unor centre de colectare cu aport voluntar în județul Timiș – Lot 2”, UAT Peciu Nou

Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară Deşeuri Timiş anunţă finalizarea serviciilor de proiectare pentru proiectul „Înființarea unor centre de colectare cu aport voluntar în județul Timiș – Lot 2” – cod C3I1A0122000518, UAT Peciu Nou.

Preambul pentru viitorul Consiliu Local: PSDPNL s-a aliat cu AUR și Șoșoacă împotriva lui Dominic Fritz în Biroul Electoral (P)

După ce Biroul Electoral de Circumscripție Timișoara a decis că Nicolae Robu a încălcat legea prin lipirea de afișe peste cele ale contracandidaților și a dispus înlăturarea lor, reprezentanții PSDPNL au contestat hotărârea la Biroul Electoral de Circumscripţie Județeană Timiş.

Corpul de Control al primarului Fritz, la Spitalul Municipal pentru RMN-urile ”cadou” făcute unui clan din oraș

Primarul Timişoarei anunţă verificări ample, la Spitalul Municipal, după ce fosta directoare s-a lăudat cu favorurile pe care le-a făcut ţiganilor de pe Loga, pentru a le câştiga bunăvoinţa.