Skip to main content

Alertă în tabăra şcolară! Copii luaţi de urgenţă, cu ambulanţa

Mai multe echipaje medicale s-au deplasat de urgenţă în staţiunea Lacul Roşu, la tabăra de copii, după ce profesorii au dat alarma.

Problemele au început încî de ieri dimineaţă, când unii dintre elevi au început să se simtă rău, acuzând dureri de stomac şi de cap, ameţeli şi diaree.

Cu toţii fac parte dintr-un grup de 56 de copii de la Colegiul CD Loga Timişoara, care erau însoţiţi de patru profesori.

CITEŞTE ŞI: VIDEO: Incendiu uriaş, la o hală de prelucrare a lemnului, din cauza unui cablu electric defect

A fost chemat imediat medicul din zonă, care i-a evaluat, iar starea copiilor a rămas stabilă până spre seară.

Au luat cina și imediat după aceea, au început din nou să se simtă rău.

“33 de copii au avut febră, frisoane, au acuzat dureri de cap, stomac. S-a anunțat serviciul de urgență la 112 și copiii au fost imediat evaluați. Pentru că starea a 9 dintre ei era mai precară, aceștia au fost transportați spre unitățile spitalicești din zonă”, anunţă Aura Danielescu, inspectorul şcolar general – ISJ Timiş.

Speriaţi, unii dintre prinţi au plecat imediat la Lacul Roşu pentru a-şi la copiii acasă.

Cei sănătoși, după care nu a mers familia, vor pleca acasa astăzi cu 3 dintre profesori, iar un dascăl  va rămâne încă 24 de ore până vor fi externaţi cei nouă elevi care sunt în spital.

CITEŞTE ŞI: Se caută constructor pentru refacerea acoperișului la Liceul Shakespeare

DSP, DSVSA, IPJ şi Poliţia Economică au demarat verificări amănunţite în tabăra în care s-a întâmplat incidentul.

Organizatorii taberei sunt cei de la Evo Camp, iar persoana care s-a ocupat direct de gestionarea situaţie, nu le mai răspunde la telefon profesorilor.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Robu: „Vom revitaliza Centrul Istoric” (P)

Nicolae Robu, candidatul la Primăria Timișoara din partea Alianței PSD-PNL, își propune revitalizarea centrului istoric al orașului, pentru valorificarea mai bună a transformării la care el a fost supus de Administrația Robu în anii 2013-2015.

Alin Nica: În patru ani, Dominic a schimbat multe în Timișoara. PSD nu s-a schimbat, pericolul e acolo (P)

Ne-am adunat aici ca susținători ai valorilor de dreapta și ca oameni care conștientizează amenințarea pe care o avem în față, aceea ca PSD-ul să acapareze întreaga putere în România. Este un pericol cât se poate de real.

Primăria Timişoara a transformat Bulevardul Cetăţii, în loc de întâlnire pentru întreaga comunitate

Bulevardul Cetății, devenit, prin investiția derulată de municipalitate, o arteră etalon a mobilității urbane moderne și sustenabile, a fost astăzi gazda evenimentului „Străzi pentru comunitate”.

Destinație de vis, la două ore distanță de Timișoara! Când încep zborurile charter către Mallorca?

Nu ți-ai stabilit concediul încă? Nicio problemă! Palma de Mallorca te așteaptă, iar începând din iunie încep zborurile charter pentru această destinație.

Vești mult așteptate de timișoreni! Se înființează o nouă linie de autobuz și se reia circulația tramvaiului 6!

Timișorenii vor avea la dispoziție două noi opțiuni de călătorie: o nouă linie de autobuz care va lega Calea Urseni de oraș și reluarea circulației tramvaiului 6, suspendat din cauza lucrărilor de modernizare pe bulevardul Stan Vidrighin.