Skip to main content

Alarmă, în câmp! Un echipaj medical, solicitat de urgenţă, pentru un grup de persoane, printre care şi copii

Doi bărbaţi care stăteau pe marginea drumului, lângă un microbuz oprit, au atras atenţia poliţiştilor.

Agenţii au încercat să afle ce fac cei doi, în zona Clara Vii din Jimbolia, iar în momentul verificărilor, a mai apărut un bărbat.

CITEŞTE ŞI: Cea mai neagră zi! 1.454 de noi cazuri de coronavirus şi 53 de decese

Toţi cei trei bărbaţi sunt cetăţenii străini: un irakian cu drept de şedere în România, un  sirian aflat în procedură de azil pe teritoriul ţării noastre şi un iordanian.

Acesta din urmă şi-a justificat prezenţa, spunînd că a venit să îi ajute pe ceilalţi doi, să repare microbuzul.

Poliţiştii de frontieră şi-au dat însă seama că ceva nu este în regulă, aşa că au făcut verificări şi pe câmp.

Au descoperit 14 cetăţeni străini, de sex masculin, fără documente de identitate şi care nu îşi justificau prezenţa în zonă.

S-a dat imediat alarma, iar în primă fază, la faţa locului a fost solicitat un echipaj medical care să efectueze triajul epidemiologic.

“La faţa locului a fost solicitată intervenţia unui echipaj medical, care a efectuat triajul epidemiologic al cetăţenilor străini, după care, aceştia, împreună cu cei trei şoferi,  au fost conduși la sediul instituţiei pentru cercetări.  În cadrul verificărilor preliminare, s-a stabilit că cei 14 cetăţeni străini sunt sirieni şi au vârste cuprinse între 5 şi 46 de ani. De asemenea, în cadrul cercetărilor s-a mai stabilit că cei trei cetățeni străini, depistaţi iniţial cu cele două autovehicule, intenţionau să îi ajute pe cetăţenii sirieni să treacă ilegal frontiera, cu scopul de a ajunge într-un stat din vestul Europei”, transmite Poliţia de Frontieră Timişoara.

CITEŞTE ŞI: Explozie la o roată a unui tir încărcat cu azotat de amoniu, la ieşirea din Timişoara!

Cei trei bărbaţi depistaţi iniţial s-au ales acum cu dosare penale, pentru trafic de migranţi, iar cele 14 persoane care au fost găsite pe câmp sunt cercetate pentru trecerea frauduloasă a frontierei de stat.

 

 

 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Au fost finalizate serviciile de proiectare pentru proiectul „Înființarea unor centre de colectare cu aport voluntar în județul Timiș – Lot 2”, UAT Topolovăţu Mare

Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară Deşeuri Timiş anunţă finalizarea serviciilor de proiectare pentru proiectul „Înființarea unor centre de colectare cu aport voluntar în județul Timiș – Lot 2” – cod C3I1A0122000518, UAT Topolovăţu Mare.

Nicolae Robu va transforma Timișoara în cel mai mare centru economic din vestul țării (P)

Nicolae Robu, candidatul Alianței PSD-PNL pentru Primăria Timișoara, va transforma Timișoara în cel mai mare centru economic din vestul țării. Robu vrea să readucă orașul la statutul de altădată și va susține dezvoltarea afacerilor pe plan local.

Au fost finalizate serviciile de proiectare pentru proiectul „Înființarea unor centre de colectare cu aport voluntar în județul Timiș – Lot 2”, UAT Peciu Nou

Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară Deşeuri Timiş anunţă finalizarea serviciilor de proiectare pentru proiectul „Înființarea unor centre de colectare cu aport voluntar în județul Timiș – Lot 2” – cod C3I1A0122000518, UAT Peciu Nou.

Preambul pentru viitorul Consiliu Local: PSDPNL s-a aliat cu AUR și Șoșoacă împotriva lui Dominic Fritz în Biroul Electoral (P)

După ce Biroul Electoral de Circumscripție Timișoara a decis că Nicolae Robu a încălcat legea prin lipirea de afișe peste cele ale contracandidaților și a dispus înlăturarea lor, reprezentanții PSDPNL au contestat hotărârea la Biroul Electoral de Circumscripţie Județeană Timiş.

Corpul de Control al primarului Fritz, la Spitalul Municipal pentru RMN-urile ”cadou” făcute unui clan din oraș

Primarul Timişoarei anunţă verificări ample, la Spitalul Municipal, după ce fosta directoare s-a lăudat cu favorurile pe care le-a făcut ţiganilor de pe Loga, pentru a le câştiga bunăvoinţa.