Skip to main content

Ajută o mamă disperată! Fiul ei de 16 ani a dispărut în urmă cu patru zile, iar de atunci nu mai știe nimic de el. Dacă l-ai văzut sună la 112

Un băiat de 16 ani a dispărut fără urmă, în urmă cu patru zile, iar de atunci nimeni nu mai știe nimic de el!

Mama adolescentului a cerut ajutorul Poliției. Din momentul primirii sesizării, polițiștii au desfășurat mai multe activități investigative și de căutare, pentru depistarea băiatului, care a fost dat în urmărire națională.

În data de 28 mai 2024, la ora 15:30, Poliția Municipiului Orăștie a fost sesizată de o femeie din localitate cu privire la faptul că fiul său, Rădoi Ioan Alexandru (foto), de 16 ani, a plecat voluntar de la domiciliul din Orăștie, în urmă cu 4 zile și nu a mai revenit”, transmite IPJ Hunedoara.

Adolescentul are următoarele semnalmente: înălțime 1,78 m, 58 kg., păr negru , ochi căprui, fără semne particulare.

Ultimă dată când a fost văzut de mama sa, băaitul purta: pantofi sport de culoare neagră, pantaloni sport de culoare neagră și hanorac de culoare gri cu inscripția unei cunoscute mărci.

Polițiștii continuă activitățile specifice și, totodată, le solicită celor care dețin informații utile, să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Un prejudiciu de aproape 45.000 de euro au creat doi bărbați care au intrat în miez de noapte, în casa unui prosper om de afaceri din Moșnița Nouă și l-au jefuit.
În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.
Polițiștii de la Protecția Animalelor au identificat un individ fără suflet, care a aruncat mai mulți pui de pisică, de doar o zi, lângă un container de gunoi.