Skip to main content

Accident pe șantierul Centrului de Mari Arși de la Spitalul Județean! Un muncitor a fost strivit de o placă metalică desprinsă de pe un stâlp

Accident de muncă pe șantierul de la Spitalul Județean! Un bărbat de 49 de ani a fost rănit după ce o placă de decofrare a căzut peste el.

Accidentul s-a petrecut în această dimineață, colegii muncitorului au sunat imediat la 112.

La data de 29 mai a.c., în jurul orei 09:21, polițiștii Secției 2 Urbane Timișoara au fost sesizați cu privire la faptul că o persoană ar fi suferit un accident de muncă pe un teren pe care s-ar fi desfășoarat activități de construcții, din municipiu. Polițiștii s-au deplasat de urgență la fața locului stabilind faptul că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre un bărbat în vârstă de 49 de ani, angajat al unei societăți comerciale din Timișoara”, transmite IPJ Timiș.

Bărbatul a fost transportat la spital în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate. Din primele informații se pare că are mai multe coaste rupte, iar medicii l-au intubat.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal pentru nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă, precum și neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă.

Și inspectorii ITM au deschis o anchetă în acest caz.

În jurul orei 9 a avut loc un eveniment la Centrul de Mari Arși din Timișoara. Un muncitor a fost grav rănit de o placă metalică desprinsă de pe un stâlp al construcției. Muncitorul este intubat la Spitalul Județean, dar faptul că a purtat casca de protecție i-a salvat viața. Bărbatul este angajat la o firmă de Târgoviște. care lucrează sub antrepriză pentru Erbașu. Firma unde este omul angajat are obligația sa întocmească dosarul pentru eveniment și să îl aducă la ITM Timis, și ulterior va fi trimis la Inspecția Muncii”, a declarat Ileana Mogoșanu, directorul ITM Timiș.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Viitorii studenți ai Universității de Vest din Timișoara au început deja procesul de admitere, prin intermediul platformei online special creată pentru a face înscrierea cât mai facilă, admitereonline.uvt.ro, unde peste o mie de candidați și-au creat deja cont.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș face cunoscută firmelor timișene oportunitatea de a lua parte la o misiune economică la Montréalși New York, care va avea loc în perioada 04 – 15 noiembrie, anul acesta.
Este anchetă de amploare, la această oră, după ce un bărbat a sunat la 112 şi a anunţat că dinspre remorca unei maşini parcate în apropierea locuinţei lui vine un miros ciudat.