Skip to main content

Ai văzut-o cumva? O bunicuţă a dispărut fără urmă, iar familia se teme de ce este mai rău!

Se fac căutări ample pentru găsirea unei femei în vârstă de 70 de ani, despre care nimeni nu mai ştie nimic, de două zile.

Margareta Modoc a plecat în seara zilei de 13 spre 14 februarie, de la locuinţa ei din satul Crestur, comuna Petreu, judeţul Bihor, iar de atunci, parcă a intrat în pământ.

CITEŞTE ŞI: Spectacol de excepție, în deschiderea programului cultural Timișoara 2023 – Capitală Europeană a Culturii!

Rudele au încercat să îi dea de urmă, însă totul a fost în zadar, aşa că au anunţat Poliţia.

La rândul lor, oamenii legii cer ajutorul tuturor celor care deţin informaţii care pot duce la găsirea Margaretei Modoc.

Femeia are următoarele semnalmente: înălţime 1,65 m, greutate aproximativ 50 de kg., constituție slabă, faţă ovală, ochi căprui, păr șaten, tuns scurt.

În momentul în care a fost văzută ultima dată, purta o geacă neagră, din piele, iar pe cap purta un batic maro.

Cei care au văzut-o sunt rugaţi să sune la 112 sau să anunţe cea mai apropiată secţie de Poliţie.

CITEŞTE ŞI: Descoperire macabră la Timișoara! Tânărul căutat de familie, de câteva zile, găsit mort în portbagajul propriei mașini

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Urmează încă trei zile caniculare, avertizarea meteorologilor de tip cod galben de temperaturi extrem de ridicate fiind valabilă până marți, inclusiv.
Valul de căldură extremă care s-a abătut asupra României va rămâne și săptămâna viitoare, deși meteorologii anunțaseră cod roșu, doar pentru zilele de astăzi și mâine, pentru mai bine de jumătate din țară.
Brian Michael Taylor, un jucător american aflat la prima sa experiență în Europa, se va alătura lotului timişorean pentru sezonul viitor.
Având în vedere prognoza meteo, care anunță o zi caniculară în data de 13 iulie, UVT a devansat pentru ora 9:00 începerea Ceremoniei de Absolvire UVT, organizată în Piața Libertății din Timișoara. Evenimentul este deschis pentru întreaga comunitate timișoreană.