Skip to main content

Acuzații grave în ziua alegerilor! Flotanți aduși cu microbuzele să voteze, într-o localitate din Banat! Polițiștii au deschis mai multe dosare penale

Ziua alegerilor nu este lipsită de incidente, nici în Caraș-Severin! Polițiștii au deschis mai multe dosare penale, în această dimineață.

Mai exact, nouă persoane s-au ales cu dosar penal pentru fals în declarații, fals material în înscrisuri sub semnătură privată și uz de fals, pentru stabilirea cu exactitate a legalității emiterii documentelor de stabilirea a domiciliului sau a reședinței pentru mai multe adrese din respectivele comune, transmite IPJ Caraș-Severin. În cinci dintre cazuri este vorba despre persoane care și-au făcut flotant în Brebu, iar în patru cazuri, cei cu flotant în comuna Zorlențu Mare.

Cu privire la situația prezentată în spațiul public, înregistrată în două localități din Caraș-Severin, referitoare la prezența unui număr mare de persoane la secții de votare, precizăm că la nivelul Secției 1 Poliție Rurală Reșița sunt în desfășurare cercetările în cadrul a nouă dosare penale. Cercetările se desfășoară sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Reșița. Suplimentar, până la acest moment, polițiștii au făcut verificări cu privire la legalitatea emiterii documentelor către mai multe persoane de pe raza respectivelor unități administrativ teritoriale, iar rezultatele verificărilor au fost transmise structurilor cu competențe de a dispune în consecință.”, transmite IPJ Caraș-Severin.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Echipa masculină de volei de la Universitatea de Vest din Timișoara a cucerit medaliile de bronz în turneul final al Jocurilor Europene Universitare, care s-a desfășurat în Ungaria.
Primăria Municipiului Timișoara și SC Piețe SA lansează un nou concept de piață menit să-i ajute pe cetățenii din zona Gheorghe Lazăr să se aprovizioneze mai ușor cu legume și fructe proaspete de la producători locali dar și cu alte bunătăți.
Universitatea de Vest din Timișoara a câștigat un nou proiect de cercetare numit CIRCUZEN, în domeniul economiei circulare, în cadrul competiției RESCI-ECO lansată în acest an de Agenția Universitară a Francofoniei.
Teatrul Național din Timișoara anunță selecția spectacolului „Victimele Datoriei” de Eugène Ionesco în cadrul prestigiosului Festival Național de Teatru (FNT) 2024.
Înscrierile online la ciclul de licență pentru facultățile Universității Politehnica au început deja, iar pentru a veni în sprijinul candidaților din județele învecinate, UPT a înființat mai multe centre zonale de admitere, pe lângă cele zece centre aferente celor 10 facultăți.