Skip to main content

Acţiune în forţă, în toiul nopţii! Sute de metri de cabluri TV, de internet şi de telefonie, smulse de pe stâlpi

La Timişoara continuă acţiunea de îndepărtare a cablurilor aeriene, care, conform unei Hotărâri de Consiliu Local trebuiau mutate în subteran încă din anul 2015.

Au fost mai multe amânări ale termenului, după care, sătul de păienjenişul de fire din oraş, primarul Nicolae Robu, a decis să intervină în forţă.

CITEŞTE ŞI: VIDEO: Scene de groază, la un supermarket din Timișoara! Clienții își fac cumpărăturile, lângă cadavrul unui om

A început cu zona contrală, în primăvara anului trecut, când a început el însuşi tăierea cablurilor ilegale.

Acţiunea a continuat în mai multe zone, iar acum a ajuns la Pasajul Michelangelo.

taiat cabluri01

Azi-noapte, sute de metri de cabluri TV, de internet şi de telefonie au fost îndepărtate de pe stâlpii amplasaţi între Podul michelangelo şi bulevardul IC Brătianu.

CITEŞTE ŞI: Jandarmul dispărut de la Timişoara, căutat cu scafandri! A fost dat în urmărire naţională

De asemenea au fost tăiate firele aeriene din zona Parcului Civic şi a clădirii Modex.

În acest perimetru există canalizaţie subterană în care firmele trebuie să îşi mute cablurile, însă nu au făcut asta.

taiat cabluri03

 

 

 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Proiectul de licență „Synthesis” surprinde tendințele actuale și ale viitorului apropiat în ceea ce privește importanța utilizării coerente a tehnologiei de printare 3D, în încercarea de creștere a calității de producție și a spectaculozității estetice permise unui produs de serie.
Un prejudiciu de aproape 45.000 de euro au creat doi bărbați care au intrat în miez de noapte, în casa unui prosper om de afaceri din Moșnița Nouă și l-au jefuit.
În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.