Skip to main content

ACS Floreta Timișoara participă la Campionatul Național de Scrimă pentru categoriile U9, U11 și U13!

Clubul timișorean, ACS Floreta, se pregătește pentru participarea la Campionatul Național de Scrimă, destinat categoriilor de vârstă U9, U11 și U13.

Acest eveniment de amploare va avea loc în București, în perioada 2-5 iulie 2024.

Competiția face parte din proiectul intitulat “ACS Floreta Timișoara – performanță sportivă în scrimă”. Obiectivul acestui proiect este de a promova excelența în sport și de a încuraja tinerii sportivi să își atingă potențialul maxim în acest sport nobil.

Prin participarea la acest campionat, ne dorim să demonstrăm că pasiunea și dedicarea sunt cheia succesului. Echipa noastră este pregătită să facă față provocărilor și să aducă rezultate remarcabile, reflectând munca asiduă și spiritul de echipă al sportivilor noștri“, transmit reprezentații Clubului.

Cei care vor să urmărească online campionatul național, o pot face AICI.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Urmează încă trei zile caniculare, avertizarea meteorologilor de tip cod galben de temperaturi extrem de ridicate fiind valabilă până marți, inclusiv.
Valul de căldură extremă care s-a abătut asupra României va rămâne și săptămâna viitoare, deși meteorologii anunțaseră cod roșu, doar pentru zilele de astăzi și mâine, pentru mai bine de jumătate din țară.
Brian Michael Taylor, un jucător american aflat la prima sa experiență în Europa, se va alătura lotului timişorean pentru sezonul viitor.
Având în vedere prognoza meteo, care anunță o zi caniculară în data de 13 iulie, UVT a devansat pentru ora 9:00 începerea Ceremoniei de Absolvire UVT, organizată în Piața Libertății din Timișoara. Evenimentul este deschis pentru întreaga comunitate timișoreană.