Skip to main content

Accident pe nodul rutier dintre autostrada A1 și A6! O mașină, două tiruri și o autoutilitară au fost implicate!

Accident grav, în această dimineață pe nodul rutier dintre autostrada A1 și A6.

Au fost implicate două tiruri, o mașină și o autoutilitară în care se aflau în total șase persoane. În urma impactului o femeie a rămas încarcerată în autoturism.

La fața locului au ajuns mai multe echipaje de salvare.

În această dimineață, în jurul orei 07:25, pompierii din cadrul Detașamentului Lugoj au fost solicitați să intervină pentru asigurarea măsurilor PSI și de prim-ajutor în urma unui accident rutier produs pe A1 nod rutier A6. La fața locului s-au deplasat pompierii cu o autospecială de primă intervenție și comandă, o autospecială de descarcerare, un echipaj SMURD și o ambulanță SAJ. În accidentul rutier au implicate un autoturism, o autoutilitară și două autotrenuri, cu șase persoane”, anunță ISU Timiș.

La Spitalul Municipal Lugoj au fost transportate de către ambulanța SAJ două victime, o femeie și un minor în vârstă de 17 ani, iar ambulanța SMURD a transportat un bărbat.

Polițiștii timișeni au deschis o anchetă în acest caz.

În momentul de față, traficul este îngreunat pe autostrada A6, km 1+100, spre Lugoj. Se circulă pe banda 2. Se estimează reluarea circulației până în jurul orei 12.00.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

În această după-amiază, în jurul orei 16:00, pompierii au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o încăpere a unui centru de vârstnici.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în perioada  01 – 04 octombrie, o misiune economică multisectorială în Republica Modova, la Bălți și Chișinău.
Până pe data de 3 august, Universitatea de Vest din Timișoara este centrul atracției elevilor de liceu, care participă la cea mai importantă școală de vară din Timișoara, West Summer University (WSU).
Aquatim a semnat un contract de lucrări din cadrul Proiectului „Extindere rețea canalizare pe Calea Șagului, etapa III-A, tronson cuprins între Calea Chișodei și sens giratoriu centre comerciale – Municipiul Timișoara” (cod C1I100122000035), finanțat prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.
Trei tramvaie nepoluante din noul lot au sosit în oraș! Unul este deja în funcțiune, pe linia 5, al doilea intră în circulație în zilele următoare, iar al treilea este în proces de recepționare și de efectuare a probelor.
„Construim pentru educație: Cămine studențești ale viitorului”. Acesta este titlul proiectului PNRR, câştigat de Universitatea de Vest din Timişoara, prin care va fi ridicat un nou cămin studenţesc.
În acest weekend, este programată competiția sportivă Timișoara Triatlon, astfel că circulația rutieră va fi restricționată pentru desfășurarea fără probleme a evenimentului.