Skip to main content

Accident mortal! Un bărbat şi-a pierdut viaţa, iar un tânăr de 16 ani a fost rănit, după ce maşina în care se aflau a intrat într-un tir

Accident grav de circulaţie, în această dimineaţă, pe una dintre cele mai ciculate şosele din Banat. O maşină s-a izbit frontal de un tir.

În urma impactului extrem de violent, un bărbat a murit, iar un tânăr de 16 ani, pasager în autorurism a fost rănit şi transportat la spital.

Accidentul s-a produs pe DN6, pe raza localităţii Sadova Veche.

Un autoturism condus din direcția Orșova către Caransebeș, de un bărbat de 55 de ani din Verendin, intrând în coliziune frontală cu un ansamblu de vehicule, care circula pe sensul opus de mers. În urma accidentului a rezultat decesul conducătorului autoturismului și rănirea ușoară a pasagerului în vârstă de 16 ani, care a fost transportat la spital„, transmit reprezentanţii IPJ Caraş-Severin. 

Conducătorul autotrenului, un cetățean turc de 47 de ani, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0. 

Polițiștii continuă cercetările în acest caz în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

La invitația Camerei de Comerț Româno-Germană (AHK), președintele CCIA Timiș, Florica Chiriță, a participat la Sărbătoarea Verii  2024, unul dintre cele mai așteptate evenimente organizate de AHK România.
O delegație de oameni de afaceri din Japonia și reprezentanți români ai unor firme japoneze de renume au avut o întâlnire la CCIA Timiș, parte a vizitei oficiale a delegației nipone la Timișoara.
Într-un eveniment de succes, mai mulți antreprenori din vestul țării au fost invitați să se prezinte alături de copiii lor în cadrul workshop-ului cu tema Transferul de leadership între generații și nu numai.