Skip to main content

Accident înfiorător! Un bărbat a murit strivit, în pădure! Cum s-a petrecut tragedia?

Poliţiştii timişeni fac cercetări ample, într-un dosar de ucidere din culpă, după ce un bărbat de 42 de ani a murit într-un mod înfiorător.

CITEŞTE ŞI: Cadou neașteptat de sărbători! Un timișorean a câștigat premiul cel mare la Loto, 3,72 milioane de euro!

Omul era angajat la o firmă de exploatări forestiere, iar joi, 29 noiembrie, a tăiat cu drujba un copac din pădurea de la Fârdea.

În momentul în care arborele a căzut, o crengă l-a lovit pe bărbat direct în cap, provocându-i răni grave.

Colegii lui au sunat imediat la 112, iar vicitma a fost preluată de o ambulanţă şi transportată la spital.

Trei zile a stat în comă şi, din păcate, în ciuda eforturilor medicilor, omul şi-a dat ultima suflare.

CITEŞTE ŞI: Sute de șoferi, arși la buzunare în minivacanța de 1 Decembrie, pe șoselele din Timiș

Abia după ce a fost declarat decesul, a fost anunţată Poliţia, care a deschis deja un dosar penal în acest caz, pentru ucidere din culpă.

Pe fir au intrat însă şi inspectorii de muncă, pentru că accidentul s-a petrecut în timpul orelor de program.

 

 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.
Polițiștii de la Protecția Animalelor au identificat un individ fără suflet, care a aruncat mai mulți pui de pisică, de doar o zi, lângă un container de gunoi.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș și Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Timiș au organizat astăzi seminarul de instruire privind modul de aplicare a reglementărilor legislative în vigoare privind protecția consumatorului.