Skip to main content

Copilă dispărută! Familia este disperată și cere ajutorul tuturor pentru a o găsi

Polițiștii din vestul țăii sunt în alertă, după ce o fată de 13 ani, a dispărut fără urmă.

Diana Maria Mohorea a plecat, ieri, de acasă, din comuna Giroc, judeţul Timiş, iar până acum nu s-a mai întors. Familia a anunțat, îngrijorată, poliția, sperând ca fata să ajungă cât mai curând, înapoi acasă.

Copila are următoarele semnalmente: înălțime 1.60 m, 50 kg., păr șaten lung și ochii căprui.

Când a fost văzută ultima oară, aceasta purta un tricou alb, pantaloni de culoare kaki și pantofi de tip sport, de culoare neagră cu talpă albă.

Oricine poate oferi detalii cu privire la persoana dispărută este rugat sa apeleze Serviciul de Urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Viitorii studenți ai Universității de Vest din Timișoara au început deja procesul de admitere, prin intermediul platformei online special creată pentru a face înscrierea cât mai facilă, admitereonline.uvt.ro, unde peste o mie de candidați și-au creat deja cont.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș face cunoscută firmelor timișene oportunitatea de a lua parte la o misiune economică la Montréalși New York, care va avea loc în perioada 04 – 15 noiembrie, anul acesta.
Este anchetă de amploare, la această oră, după ce un bărbat a sunat la 112 şi a anunţat că dinspre remorca unei maşini parcate în apropierea locuinţei lui vine un miros ciudat.