Skip to main content

Accident în gară! O persoană a fost lovită de tren. Salvatorii intervin de urgență

Accident grav, petrecut în urmă cu puțin timp în Gara Mare din Arad. O persoană a fost lovită de tren,

La fața locului au ajuns mai multe echipaje de salvatori pentru a acorda primul ajutor victimei.

Echipajul medical SMURD Terapie Intensivă Mobilă din cadrul Detașamentului de Pompieri Arad, intervine în aceste momente pentru acordarea primului ajutor medical calificat unei persoane lovite de tren, în Gara mare a municipiului Arad”, transmite ISU Arad.

Din primele informații se pare că este vorba despre un bărbat, în vârstă de aproximativ 60 ani. Acesta a fost extras de sub locomotivă, fiind în stare de inconștiență.

În aceste momente, echipajul medical SMURD Terapie Intensivă Mobilă îi aplică manevrele de resuscitare.

UPDATE

În ciuda tuturor eforturilor depuse de către echipajul medical, victima a fost declarat decedată.

(foto: arhivă)

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Elevii Liceului de Arte Plastice din Timișoara, ai Colegiul Național Bănățean și ai Liceului de Artă „Ion Vidu” din Timișoara au descoperit spațiile interdimensionale, au „intrat” în ele, le-au exploatat, apoi au creat.
În 2020, după alegerile locale, în Moșnița Nouă spiritul civic a crescut simțitor, comunitatea s-a trezit și a devenit mult mai activă, locuitorii de aici își cer drepturile legale, cer investiții și seriozitate din partea  administrației.
Nicolae Robu, candidatul susținut de Alianța PSD-PNL la Primăria Timișoara, va readuce Timișoara la viață și o va transforma într-un oraș al tinerilor. Cele două direcții mari pe care va miza sunt educația și cultura.
Pizza este, fără îndoială, unul dintre cele mai iubite feluri de mâncare din întreaga lume, iar România nu face excepție. Indiferent dacă întrebați copii sau adulți, pizza rămâne în topul preferințelor culinare.
Teatrul Național din Timișoara organizează vineri, 14 iunie, în Sala Mare a Teatrului Național, un eveniment european în premieră absolută – repetiția generală cu public a spectacolului TREZIRE, viitoarea premieră a celebrului regizor și actor italian Pippo Delbono.
Dominic Fritz a fost îndelung curtat de PNL prin liderii partidului dar a refuzat, de fiecare dată, să părăsească USR. Ultima încercare de acest fel a avut loc cu ocazia venirii lui Nicolae Ciucă în Timișoara în toamna anului trecut, în noiembrie 2023.