Skip to main content

Accident grav pe autostrada Timișoara – Lugoj! O mașină a lovit două autoturisme oprite pe banda de urgență și le-a târât zeci de metri

Trei mașini implicate într-un accident pe autostrada A1 Timișoara – Lugoj!, în această dimineață

CITEȘTE ȘI: Drumul a zece irakieni spre vestul Europei, întrerupt în apropiere de frontieră! Migranții erau ajutați de o călăuză sârbă

Șoferul unui autoturism a pierdut controlul asupra volanului și a lovit puternic din spate două mașini care staționau pe banda de urgență, din cauza unor defecțiuni. Mai bine de 70 de metri au fost împinse cele două mașini, până ce una dintre ele a fost scoasă pe prima bandă.

În urma impactului a rezultat o singură victimă, o femeie de 36 de ani, soția șoferului vinovat de producerea accidentului. Femeia a fost transportată la spital.

CITEȘTE ȘI: Accident în lanț pe centura Lugojului! Cinci oameni au ajuns la spital

Traficul în zonă a fost dat peste cap, formându-se cozi pe șosea.

Șoferul vinovat, un bărbat de 38 de ani s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

În această după-amiază, în jurul orei 16:00, pompierii au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o încăpere a unui centru de vârstnici.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în perioada  01 – 04 octombrie, o misiune economică multisectorială în Republica Modova, la Bălți și Chișinău.
Până pe data de 3 august, Universitatea de Vest din Timișoara este centrul atracției elevilor de liceu, care participă la cea mai importantă școală de vară din Timișoara, West Summer University (WSU).
Aquatim a semnat un contract de lucrări din cadrul Proiectului „Extindere rețea canalizare pe Calea Șagului, etapa III-A, tronson cuprins între Calea Chișodei și sens giratoriu centre comerciale – Municipiul Timișoara” (cod C1I100122000035), finanțat prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.
Trei tramvaie nepoluante din noul lot au sosit în oraș! Unul este deja în funcțiune, pe linia 5, al doilea intră în circulație în zilele următoare, iar al treilea este în proces de recepționare și de efectuare a probelor.
„Construim pentru educație: Cămine studențești ale viitorului”. Acesta este titlul proiectului PNRR, câştigat de Universitatea de Vest din Timişoara, prin care va fi ridicat un nou cămin studenţesc.
În acest weekend, este programată competiția sportivă Timișoara Triatlon, astfel că circulația rutieră va fi restricționată pentru desfășurarea fără probleme a evenimentului.