Skip to main content

Accident cu patru victime, în apropiere de Lugoj! Mașina în care se aflau tinerii s-a răsturnat

Accident grav în această după amiază, pe drumul dintre Lugoj și Jabăr.

O mașină în care se aflau patru tineri s-a răsturnat, după ce șoferul a pierdut controlul asupra volanului.

Atât șoferul, un tânăr de 19 ani, cât și trei fete, pasagere în autoturism, au fost răniți.

La fața locului au ajuns mai multe echipaje de salvare, iar polițiștii au deschis o anchetă în acest caz.

Un tânăr, în vârstă de 19 ani, a condus un autoturism pe DJ 592 B dinspre Lugoj înspre localitatea Jabăr, iar la un moment dat a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, răsturnându-se în afara părții carosabile. În urma evenimentului rutier au rezultat 4 victime, respectiv 3 fete și 1 băiat, pasageri în autoturism„, transmite IPJ Timiș.

Șoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

În cauză, polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Proiectul de licență „Synthesis” surprinde tendințele actuale și ale viitorului apropiat în ceea ce privește importanța utilizării coerente a tehnologiei de printare 3D, în încercarea de creștere a calității de producție și a spectaculozității estetice permise unui produs de serie.
Un prejudiciu de aproape 45.000 de euro au creat doi bărbați care au intrat în miez de noapte, în casa unui prosper om de afaceri din Moșnița Nouă și l-au jefuit.
În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.