Skip to main content

S-a trântit pe jos și a început să înjure în fața polițiștilor! Ce l-a scos din minți pe un bărbat din Timișoara?

Scandal de proporții, făcut de un bărbat în fața polițiștilor locali.

Bărbatul a fost prins de agenții locali în timp ce descărca saci cu gunoaie dintr-o mașină, în apropierea Gării de Sud din Timișoara. Însă, în momentul în care au vrut să-l legitimeze, individul a devenit recalcitrant și a început să se tăvălească pe jos și să înjure. Polițiștii l-au imobilizat, iar ulterior a fost dus la Spitalul de Psihiatrie din Timișoara, unde a rămas internat. Celălalt bărbat cu care era a fost amendat de agenții locali cu 30.000 de lei, pentru aruncarea deșeurilor pe domeniul public.

Totodată, polițiștii locali au amendat o altă persoană cu 500 de lei, pentru aruncarea deșeurilor în mod ilegal, dar urmează, de asemenea, să identifice mai multe persoane, care au aruncat gunoaie chiar din mașină, urmând să fie amendați cu 30.000 de lei.

„Poliția Locală Timișoara atrage atenția că va acționa în continuare pentru eradicarea acestui fenomen și că va aplica sancțiuni drastice celor care încalcă legislația în vigoare. De asemenea, atenționează pe cei care mai intenționează să se ocupe cu astfel de îndeletniciri că în zonă există camera de supraveghere și că polițiștii locali beneficiază și de sprijinul locuitorilor, care a pus la dispoziție informațiile pe care le au pentru a se lua măsuri împotriva celor care nu îi respectă prin murdărirea domeniului public”, transmite Poliția Locală.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Proiectul de licență „Synthesis” surprinde tendințele actuale și ale viitorului apropiat în ceea ce privește importanța utilizării coerente a tehnologiei de printare 3D, în încercarea de creștere a calității de producție și a spectaculozității estetice permise unui produs de serie.
Un prejudiciu de aproape 45.000 de euro au creat doi bărbați care au intrat în miez de noapte, în casa unui prosper om de afaceri din Moșnița Nouă și l-au jefuit.
În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.