Skip to main content

A început numărătoare inversă, pentru Timişoara City Marathon! Ce străzi vor fi închise pentru acest eveniment?

Duminică are loc a V-a ediție a evenimentului de alergare Timișoara City Marathon, în cadrul căruia se va da startul la patru curse.

Este vorba despre maratonul de 42 km cu plecare de la Otelec, semimaratonul de 21 km cu plecare de la Sânmihaiu Român și cursele de 10, respectiv 3 km cu plecare de la Stadionul “Știința” – Baza 1 UPT.

CITEŞTE ŞI: Timişoara rămâne în frig şi fără apă caldă! Fritz anunţă scumpirea gigacaloriei

Organizatorii s-au pregătit cu o serie de măsuri active pentru preîntâmpinarea transmiterii  virusului SARS-COV-2 (Covid 19), dintre care amintim: reducerea numărului de participanți la curse, portul obligatoriu al măștii în spațiu deschis până la plecarea în cursă și după trecerea liniei de finish, măsurarea temperaturii în prezența unui  cadru medical la start, prezența substanțelor dezinfectante la linia de start-finish și punctele de hidratare.

Organizatorii vor purta mască de protecție pe toata durata concursului.

Participarea la evenimentul Timișoara City Marathon 2021 se face în conformitate cu reglementările și restricțiile naționale privitoare la situația incidenței cumulate al infectării cu virusul SARS-CoV-2.

Conform ultimelor instrucțiuni, participanții vor trebui să prezinte Certificatul Verde la preluarea kitului sau la linia de start.

Traseul curselor cronometrate va urma în mare parte cursul canalului Bega, însă vor fi locații unde circulația autovehiculelor va fi restricționată, după cum urmează:

Închidere străzi:

–    Bd. Vasile Pârvan: se închid ambele sensuri. Va fi afectată ieșirea și intrarea în parcarea Universității de Vest Timișoara (pe ambele părți), între 09:00 și 13:00.

–    Bd. Corneliu Coposu: se închid ambele sensuri

–    Bd. Pestalozzi: se închid ambele sensuri

–    Spl. Nistrului, între Str. Pestalozzi și Bdul 3 August: se închid ambele sensuri

–    Str. Traian Lalescu: se închid ambele sensuri, de la strada Ioan Curea până la Bdul V Pârvan

–    În zona Piața Romanilor se vor închide străzile: Str. I. L. Caragiale, Str. Dr. Gh. Marinescu, Str. Episcop J. Lonovici, strada din stânga bisericii (cu clădirea Liceului W. Shakespeare) duminică, între 09 00 și 14 00.

CITEŞTE ŞI: Școala Kunsthalle Bega, un spațiu de proiecte creative și educaționale pentru cei mici!

Restricții trasee mijloace de transport în comun, duminică 24.10.2021, 09:00 – 14:00

Liniile 16, E3, E7 și E8, care circulă pe Bd. Pestalozzi și Bd. Vasile Pârvan, nu vor putea circula pe acest tronson, între orele mai sus menționate.

Închidere Stadion Știința (Baza 1 UPT), interval orar 8:00-15:00 pentru sportivii neparticipanți la concurs.

Mai multe detalii despre înscriere, program și condiții de participare pot fi aflate pe timisoaracitymarathon.ro.

 

 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Corpul de Control al primarului Fritz, la Spitalul Municipal pentru RMN-urile ”cadou” făcute unui clan din oraș

Primarul Timişoarei anunţă verificări ample, la Spitalul Municipal, după ce fosta directoare s-a lăudat cu favorurile pe care le-a făcut ţiganilor de pe Loga, pentru a le câştiga bunăvoinţa.

Capelele din Cimitirul Calea Șagului, redeschise după ce au fost modernizate!

Cele două capele din Cimitirul Calea Șagului se redeschid, în urma investițiilor care s-au făcut aici în ultima perioadă.

STPT caută şoferi de autobuz, în Oltenia! Caravana angajărilor este, în aceste zile, în sudul ţării

Pentru a acoperi deficitul de personal cu care Societatea de Transport Public se confuntă de ani de zile, o caravan[ a pornit prin ţară să caute viitori angajaţi.

CD Loga, campioană la volei pe nisip! Echipa “Etiqette” a obținut aurul!

Timișoara a fost la sfârșitul săptămânii trecute gazda celei de-a treia ediții a MONS Beach Volley Festival, un eveniment unic care a adus atmosfera vibrantă a plajei chiar în inima orașului.

Antrenorul Pero Milosevic va rămâne la cârma echipei timișorene de handbal!

Clubul timișorean de handbal și antrenorul Pero Milosevic au căzut de acord pentru continuarea contractului, care urma să expire la finalul acestui sezon.