Skip to main content

A furat tot ce i-a căzut în mână! Un curier și-a lăsat clienții fără coletele comandate

Un tânăr de 21 de ani, angajat la o firmă de curierat, a fost reținut de polițiști după ce a furat obiectele din coletele pe care trebuia să le distribuie clienților.

Oamenii legii au fost sesizați chiar de administratorul societății comerciale, cu privire la faptul că din depozitul firmei au dispărut un televizor, o mașină de găurit, o drujbă, o boxă portabilă și mai multe telefoane mobile.

În urma verificărilor făcute de polițiști, aceștia au constatat că, în perioada 10-25 noiembrie, tânărul de 21 de ani, angajat în calitate de curier a furat din depozitul societății mai multe bunuri înainte de a fi luate în gestiune. Prejudiciul cauzat fiind de aproximativ 4.920 de lei.

În cursul zilei de ieri, 5 decembrie 2022, polițiștii Secției 1 Rurale Timișoara au depistat bărbatul în municipiul Timișoara, acesta fiind condus la sediul secției de poliție pentru audieri. Prejudiciului a fost recuperat în proporție de 90%. Bănuitul a fost reținut pentru o perioada de 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș”, transmite IPJ Timiș.

De menționat faptul că oamenii legii nu au reușit să recupereze două telefoane mobile, acestea fiind amanetate de tânăr.

Polițiștii continuă cercetările pentru a vedea dacă tânărul a mai comis și alte infracțiuni.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în perioada  01 – 04 octombrie, o misiune economică multisectorială în Republica Modova, la Bălți și Chișinău.
Până pe data de 3 august, Universitatea de Vest din Timișoara este centrul atracției elevilor de liceu, care participă la cea mai importantă școală de vară din Timișoara, West Summer University (WSU).
Aquatim a semnat un contract de lucrări din cadrul Proiectului „Extindere rețea canalizare pe Calea Șagului, etapa III-A, tronson cuprins între Calea Chișodei și sens giratoriu centre comerciale – Municipiul Timișoara” (cod C1I100122000035), finanțat prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.
Trei tramvaie nepoluante din noul lot au sosit în oraș! Unul este deja în funcțiune, pe linia 5, al doilea intră în circulație în zilele următoare, iar al treilea este în proces de recepționare și de efectuare a probelor.
„Construim pentru educație: Cămine studențești ale viitorului”. Acesta este titlul proiectului PNRR, câştigat de Universitatea de Vest din Timişoara, prin care va fi ridicat un nou cămin studenţesc.
În acest weekend, este programată competiția sportivă Timișoara Triatlon, astfel că circulația rutieră va fi restricționată pentru desfășurarea fără probleme a evenimentului.
Echipa masculină de volei de la Universitatea de Vest din Timișoara a cucerit medaliile de bronz în turneul final al Jocurilor Europene Universitare, care s-a desfășurat în Ungaria.
Primăria Municipiului Timișoara și SC Piețe SA lansează un nou concept de piață menit să-i ajute pe cetățenii din zona Gheorghe Lazăr să se aprovizioneze mai ușor cu legume și fructe proaspete de la producători locali dar și cu alte bunătăți.