Skip to main content

A fost trimis în judecată bărbatul care şi-a înjunghiat consoarta, în repetate rânduri, după o ceartă în miez de noapte

Începe procesul bărbatului de 53 de ani care, la finalul lunii mai, şi-a lăsat partenera de viaţă mai mult moartă decât vie, într-o baltă de sânge, după o discuţie contradictorie.

Cei doi au început să se certea în seară zilei de 26 mai şi au continuat până târziu în noapte, când lucrurile au scăpat de sub control.

Bărbatul a început să îşi lovească partenera, cu pumnii şi picioarele, apoi a pus mâna pe un cuţit şi a înjughiat-o de mai multe ori.

CITEŞTE ŞI: Începe lărgirea drumului care traversează Dumbrăviţa! Viceprimarul anunţă că stâlpii buclucaşi vor fi predaţi către constructorul desemnat de CJT

Una dintre leziuni îi putea fi fatală femeii de 60 de ani, pentru că a fost aproape de vena jugulară.

Cu ultimele puteri, victima a reuşit să sune la 112 şi astfel a fost salvată de medicii care au ajuns imediat la locul incidentului, în satul Drăgoieşti din judeţul Timiş.

De cealaltă parte, agresorul a fost arestat preventiv, fiind acuzat de tentivă de omor, iar acum procurorii au finalizat ancheta şi au trimis dosarul în instanţă.

„În fapt s-a reținut că în data de 26.05.2023, în jurul orelor 01:30 – 01:50, inculpatul ar fi lovit-o pe concubina sa în mod repetat, cu obiecte tăietoare – înțepătoare (cuțite), în timp ce se aflau în locuința comună situată în satul Drăgoiești, comuna Racovița, din județul Timiș, producându-i acesteia leziuni la nivelul cervical, în apropierea venei jugulare drepte, la nivel lombar și abdominal, leziuni care au pus în primejdie viața persoanei vătămate. Dosarul a fost trimis spre competentă soluţionare Tribunalului Timiş”, transmite Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiş.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Kunsthalle Bega prezintă publicului timișorean expoziția de sculptură „Trying to Move Without a Push”, a artistului Andrei Arion.