Skip to main content

Nemernicie fără limite, la Centrul de Proiecte! Experţii plătesc mii de euro, pentru propria curăţenie, şi lasă în mizerie, un simbol al oraşului

Angajaţii Centrului de Proiecte Timişoara demontrează încă o dată că singura lor prioritate o reprezintă bunăstarea proprie.

Plătiţi regeşte doar ca să inventeze noi metode prin care să cheltuie zecile de milioane de euro destinate programului TM2023, aceşti indivizi, ridicaţi de Fritz la gradul de “experţi” nu fac rabat de la nimic, când vine vorba de confortul personal.

CITEŞTE ŞI: A fost trimis în judecată bărbatul care şi-a înjunghiat consoarta, în repetate rânduri, după o ceartă în miez de noapte

Conform achiziţiilor de pe SEAP, şi-au cumpărat mobilier şi accesorii de birou, de un sfert de milion de lei, conform SEAP, şi-au tras cele mai scumpe telefoane, pentru care plătesc abonamente de până la 36 de euro/lună şi laptopuri de ultimă generaţie.

La acest ultim capitol este interesant şi numărul lor: pentru 32 de angajaţi, Centrul de Proiecte a cumpărat 38 de laptopuri, în valoare totală de 140.533 lei, la care se adaugă şi preţul accesoriilor.

Experţii de la Centrul de Proiecte nu se zgârcesc nici cu serviciile de curăţenie, pe care le-au externalizat.

Au contractat o firma care să vină zilnic să le strângă mizeria din sediu, iar pentru asta plătesc 7.560 de lei pe lună, bani la care se adaugă preţul produselor de curăţenie cumpărate.

Însă, când vine vorba despre obiectivele pe care le gestionează, cei de la Centrul de Proiecte nu mai sunt la fel de generoşi.

Au contractat servicii de curăţenie de 2.200 de lei pe lună, pentru trei locaţii, cu o suprafaţă totală de 1.500 de metri pătraţi.

În aceşti bani, firma a putut să ofere doar câte două sesiuni de curăţenie pe lună pentru Bastion, Palatul Ştefania şi Frizeria aflate în administrarea Centrului de Proiecte.

Aşa s-a ajuns în situaţia în care mizeria de lângă Bastion i-a oripilat pe trecători, la scurt timp după ce edificiul a primit “Recenzia de Aur” din partea Google.

Noroc cu spiritul civic al timişorenilor care au cerut implicarea Consiliului Judeţean Timiş.

“Am curățat noi mizeria și pasărea moartă de pe partea de Bastion a Primăriei Timișoara. Bastionul Theresia tocmai a primit Recenzia de Aur din partea Google, un premiu important pentru Consiliul Județean Timiș de care eu sunt mândru, așa că facem orice efort să păstrăm standardele. Dacă e nevoie și dacă Primăria nu înțelege să își curețe pasajele, le vom igieniza și pe acelea, căci am înțeles că se face frumos și curat doar dacă facem noi.

Later edit: aștept amenda de la Primărie pentru că am făcut curățenie pe spațiul lor, e ok, o plătim dacă este cazul”, a scris pe facebook, preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, Alin Nica.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Proiectul de licență „Synthesis” surprinde tendințele actuale și ale viitorului apropiat în ceea ce privește importanța utilizării coerente a tehnologiei de printare 3D, în încercarea de creștere a calității de producție și a spectaculozității estetice permise unui produs de serie.
Un prejudiciu de aproape 45.000 de euro au creat doi bărbați care au intrat în miez de noapte, în casa unui prosper om de afaceri din Moșnița Nouă și l-au jefuit.
În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.