Skip to main content

A fost stabilită cauza incendiului de la Frigoglass! Focul a pornit de la laboratorul de testare a halei de producție

A fost stabilită cauza incendiului din urmă cu o săptămână de la fabrica de vitrine frigorifice, Frigoglass, de lângă Timişoara.

CITEŞTE ŞI: 10 angajaţi ai Serviciului de Înmatriculări Timişoara, ridicaţi de ofiţerii DGA! Poliţiştii sunt acuzaţi de luare de mită

O comisie de constatare formată din specialiști din cadrul ISU Timiș, IPJ Timiș și reprezentanți ai operatorului economic, au făcut verificări pentru a stabili cauza probabilă a incendiului din data de 5 iunie. Cel mai probabil incendiul a fost provocat de un cablu electric defect

Rezultatele cercetărilor arată că, cel mai probabil, incendiul a fost inițiat în zona laboratorului de testare a halei de producție, iar cauza probabilă care a generat incendiul este efectul termic al curentului electric (cablu electric defect)„, transmit reprezentanţii ISU Timiş.

Fabrica de vitrine frigorifice a luat foc în noaptea de sâmbătă, 5 mai, spre duminică. Zeci de echipaje de pompieri au fost angrenate în stingerea incendiului. În plus au fost chemaţi pompieri din timpul liber, dar şi echipaje din judeţele învecinate.

Câteva ore s-au chinuit pompierii să stingă flăcările.

CITEŞTE ŞI: Accident mortal! Un bărbat şi-a pierdut viaţa, iar un tânăr de 16 ani a fost rănit, după ce maşina în care se aflau a intrat într-un tir

Frigolass este o firmă cu o cifră de afaceri de 150 de milioane de euro şi aproape 1.000 de angajaţi.

Pe aceeaşi temă: FOTO: Flăcări uriaşe, în apropiere de Timişoara! Fabrica de frigidere de la Şag, a fost mistuită de flăcări

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Un bărbat din vestul țării este căutat de polițiști, după ce a dispărut de cinci zile, iar mama sa a cerut ajutorul oamenilor legii.
Rezultate extraordinare pentru România, în cadrul celei de-a Șasea ediție a Olimpiadei Balcanice de Fizică, unde s-a făcut cu adevărat remarcat și un elev timișorean, devenind unul dintre cei mai buni din regiunea sud-estică a Europei, la fizică.
În această dimineaţă, angajaţi ai Primăriei Timişoara şi poliţiști locali au descins în zona Blaşcovici, la o familie de rromi care s-a făcut stăpână peste un teren de 2.000 de metri pătraţi.
La invitația Camerei de Comerț Româno-Germană (AHK), președintele CCIA Timiș, Florica Chiriță, a participat la Sărbătoarea Verii  2024, unul dintre cele mai așteptate evenimente organizate de AHK România.