Skip to main content

A fost semnat contractul de extindere la patru benzi a drumului spre Aeroport! Investiția se ridică la 13,4 milioane de lei

Vești excelente pentru șoferi! Drumul care duce spre Aeroport va fi lărgit la patru benzi.

CITEȘTE ȘI: Carambol în intersecție! Trei mașini s-au ciocnit. Una a ricoșat într-un biciclist

A fost semnat contractul pentru execuția lucrării, iar în perioada următoare va fi emis ordinul de începere a lucrărilor. 

Drumul judetean DJ 609 D este situat pe teritoriul comunei Ghiroda și asigură legătura dintre Centura Timișoarei și Aeroportul Internațional “Traian Vuia” Timișoara.

Pe lângă extinderea la patru benzi, proiectul cuprinde și lucrări de iluminat public, și lucrări de asigurare a siguranței circulației, dar și piste de bicilete pe tronsonul drumului județean. Sunt lucrări ample în zonă, de relocare a rețelelor de comunicații, avem acolo rețea de canalizare subterană, sunt și rețele speciale ale MapN, Romata, dar și amenajarea a două intesecții, dar și bineînțeles amenajarea acceselor la toate societățile economice de pe tronsonul de drum județean”, spune președintele CJT, Călin Dobra.

CITEȘTE ȘI: Scene șocante în tramvai, la Timișoara! A intervenit de urgență Poliția! Ce s-a întâmplat?

Valoarea investiției este de 13,4 milioane de lei, iar termenul de execuție prevăzut în contract este de 8 luni.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Corpul de Control al primarului Fritz, la Spitalul Municipal pentru RMN-urile ”cadou” făcute unui clan din oraș

Primarul Timişoarei anunţă verificări ample, la Spitalul Municipal, după ce fosta directoare s-a lăudat cu favorurile pe care le-a făcut ţiganilor de pe Loga, pentru a le câştiga bunăvoinţa.

Capelele din Cimitirul Calea Șagului, redeschise după ce au fost modernizate!

Cele două capele din Cimitirul Calea Șagului se redeschid, în urma investițiilor care s-au făcut aici în ultima perioadă.

STPT caută şoferi de autobuz, în Oltenia! Caravana angajărilor este, în aceste zile, în sudul ţării

Pentru a acoperi deficitul de personal cu care Societatea de Transport Public se confuntă de ani de zile, o caravan[ a pornit prin ţară să caute viitori angajaţi.

CD Loga, campioană la volei pe nisip! Echipa “Etiqette” a obținut aurul!

Timișoara a fost la sfârșitul săptămânii trecute gazda celei de-a treia ediții a MONS Beach Volley Festival, un eveniment unic care a adus atmosfera vibrantă a plajei chiar în inima orașului.

Antrenorul Pero Milosevic va rămâne la cârma echipei timișorene de handbal!

Clubul timișorean de handbal și antrenorul Pero Milosevic au căzut de acord pentru continuarea contractului, care urma să expire la finalul acestui sezon.