Skip to main content

Carambol în intersecție! Trei mașini s-au ciocnit. Una a ricoșat într-un biciclist

Accident cu trei mașini implicate, și un biciclist, după ce un șofer a trecut pe culoarea roșie a semaforului.

Accidentul s-a petrecut în cartierul Intim din Arad, la intersecția străzilor Banu Mărăcine cu Nicolae Șefu.

Din primele cercetări ale polițiștilor a reieșit că un arădean de 69 de ani nu a respectat culoarea „roșu” a semaforului electric, intrând în intersecție și lovind un autoturism condus regulamentar de o femeie de 39 de ani.

În urma impactului, primul autoturism a fost proiectat pe sensul opus de mers și a lovit un bărbat de 76 de ani, care se afla în traversare, pe bicicletă, pe trecerea pentru pietoni.

După ce a acroșat biciclistul, autoturismul în cauză a intrat în coliziune cu un alt autoturism care staționa la semafor, condus de un bărbat de 59 de ani.

În urma evenimentului a rezultat rănirea ușoară a biciclistului.Conducătorii auto au fost testati alcool test, rezultatele fiind negative.

În cauza se continua cercetarile sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

La invitația Camerei de Comerț Româno-Germană (AHK), președintele CCIA Timiș, Florica Chiriță, a participat la Sărbătoarea Verii  2024, unul dintre cele mai așteptate evenimente organizate de AHK România.
O delegație de oameni de afaceri din Japonia și reprezentanți români ai unor firme japoneze de renume au avut o întâlnire la CCIA Timiș, parte a vizitei oficiale a delegației nipone la Timișoara.
Într-un eveniment de succes, mai mulți antreprenori din vestul țării au fost invitați să se prezinte alături de copiii lor în cadrul workshop-ului cu tema Transferul de leadership între generații și nu numai.