Skip to main content

A fost capturat şi cel de-al doilea agresor al agentului de pază din Lugoj! Victima are nevoie de 45 de zile de spitalizare

Bătăuşii care au nenorocit în bătaie, un agent de pază de la o sală de jocuri de noroc din Lugoj au fost arestaţi preventiv pentru o perioadă de 30 de zile.

Incidentul s-a petrecut în noaptea de vineri spre sâmbătă, când 10 echipaje de poliţişti au intervenit pentru aplanarea scandalului.

Totul a pornit de la faptul că un copil de etnie romă a încercat să intre în sala de jocuri, iar agentul de pază nu l-a lăsat, pentru că era minor.

Inidentul a fost urmat de o bătaie în care au fost implicate mai multe persoane, iar agentul de pază, în vârstă de 30 de ani, a ajuns în comă, la spital.

CITEŞTE ŞI: Prăpăd într-o sucursală bancară, făcut de un şofer băut! A intrat cu maşina, direct în sediul agenţiei

După audierea tuturor bătăuşilor, anchetatorii au stabilit că doi dintre ei sunt de vină pentru loviturile puternice pe care le-a încasat bărbatul de 30 de ani.

Unul dintre ei a reuşit să fugă, dar a fost prins de poliţişti, a doua zi.

Acum, amândoi agresorii au fost arestaţi pentru 30 de zile, fiind acuzaţi de tulburarea ordinii şi liniştii publice şi tentativă de omor.

„În fapt, s-a reținut că în data de 23.06.2023, jurul orei 21:30, în satul Măguri din județul Timiș, pe fondul unor neînțelegeri anterioare care au avut loc în municipiul Lugoj, cei doi inculpați ar fi intrat în conflict cu câțiva localnici din satul Măguri, folosind unele obiecte contondente, iar în timpul agresiunilor, aceștia ar fi lovit de mai multe ori în zona capului, cu obiecte din lemn, persoana vătămată, provocându-i leziuni traumatice care necesită 45 de zile de îngrijiri medicale pentru vindecare si care i-au pus viața în primejdie„, transmit procurorii de la la Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiş.

CITEŞTE ŞI: Fără apă la robinete, în mai multe localităţi! Aquatim continuă spălarea reţelelor de distribuţie

Distribuie pe rețele de socializare

Comments (1)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Elevii Liceului de Arte Plastice din Timișoara, ai Colegiul Național Bănățean și ai Liceului de Artă „Ion Vidu” din Timișoara au descoperit spațiile interdimensionale, au „intrat” în ele, le-au exploatat, apoi au creat.
În 2020, după alegerile locale, în Moșnița Nouă spiritul civic a crescut simțitor, comunitatea s-a trezit și a devenit mult mai activă, locuitorii de aici își cer drepturile legale, cer investiții și seriozitate din partea  administrației.
Nicolae Robu, candidatul susținut de Alianța PSD-PNL la Primăria Timișoara, va readuce Timișoara la viață și o va transforma într-un oraș al tinerilor. Cele două direcții mari pe care va miza sunt educația și cultura.
Pizza este, fără îndoială, unul dintre cele mai iubite feluri de mâncare din întreaga lume, iar România nu face excepție. Indiferent dacă întrebați copii sau adulți, pizza rămâne în topul preferințelor culinare.
Teatrul Național din Timișoara organizează vineri, 14 iunie, în Sala Mare a Teatrului Național, un eveniment european în premieră absolută – repetiția generală cu public a spectacolului TREZIRE, viitoarea premieră a celebrului regizor și actor italian Pippo Delbono.
Dominic Fritz a fost îndelung curtat de PNL prin liderii partidului dar a refuzat, de fiecare dată, să părăsească USR. Ultima încercare de acest fel a avut loc cu ocazia venirii lui Nicolae Ciucă în Timișoara în toamna anului trecut, în noiembrie 2023.