Skip to main content

Dezastru, în judeţul Arad! Sute de oameni izolaţi, după ce o viitură puternică a inundat două sate

În judeţul Arad, echipele de salvare intervin la această oră, pentru scoeterea apelor din gospodării şi degajarea căilor de acces, după ce Crişul Alb a ieşit din matcă, din cauza polilor torenţiale.

De altfel, o mare parte a judeţului este sub incidenţa unui cod portocaliu de inundaţii, vizate fiind zonele din zona localității Buceava Șoimuș.

CITEŞTE ŞI: A fost capturat şi cel de-al doilea agresor al agentului de pază din Lugoj! Victima are nevoie de 45 de zile de spitalizare

O viitură puternică a măturat totul în cale, iar intervenţia pompierilor este îngreunată de faptul că drumul de acces a fost rupt de ape.

„În urma fenomenelor meteorologice periculoase COD PORTOCALIU de viituri și torenți în Bazinul Hidrografic „Criș Alb” în zona localității Buceava Șoimuș s-a produs o viitură care a inundat două sate.
În zona au fost alocate doua echipaje de la Garda nr.2 de interventie Gurahonț, 1 ofițer, 4 subofiteri și 3 soldati, pentru a executa o recunoaștere. Cele doua echipaje, nu au putut pătrunde cu autospeciala de intervenție și autospeciala Duster în localitate, drumul fiind rupt de viitura. Se încearcă pătrundere pe jos prin traversarea cursului de apă”
, transmite ISU Arad.

CITEŞTE ŞI: Prăpăd într-o sucursală bancară, făcut de un şofer băut! A intrat cu maşina, direct în sediul agenţiei


Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Cel mai tranzitat drum din vestul ţării, Margina – Coşava, continuă să le dea bătăi de cap şoferilor, mai ales în ultimele săptămâni, din cauza lucrărilor de reabilitare.
La cinci luni de când Primăria Timișoara a dat startul lucrărilor la primul stadion construit în ultimii 60 de ani, fundațiile pentru peluzele și tribunele Arenei Eroii Timișoarei sunt aproape gata. 
În această după-amiază, în jurul orei 16:00, pompierii au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o încăpere a unui centru de vârstnici.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în perioada  01 – 04 octombrie, o misiune economică multisectorială în Republica Modova, la Bălți și Chișinău.
Până pe data de 3 august, Universitatea de Vest din Timișoara este centrul atracției elevilor de liceu, care participă la cea mai importantă școală de vară din Timișoara, West Summer University (WSU).
Aquatim a semnat un contract de lucrări din cadrul Proiectului „Extindere rețea canalizare pe Calea Șagului, etapa III-A, tronson cuprins între Calea Chișodei și sens giratoriu centre comerciale – Municipiul Timișoara” (cod C1I100122000035), finanțat prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.
Trei tramvaie nepoluante din noul lot au sosit în oraș! Unul este deja în funcțiune, pe linia 5, al doilea intră în circulație în zilele următoare, iar al treilea este în proces de recepționare și de efectuare a probelor.
„Construim pentru educație: Cămine studențești ale viitorului”. Acesta este titlul proiectului PNRR, câştigat de Universitatea de Vest din Timişoara, prin care va fi ridicat un nou cămin studenţesc.