Skip to main content

A doua zi de referendum! Primarul Timișoarei și-a exprimat dreptul la vot!

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu a votat în această dimineață.

Edilul a venit împreună cu soția la secția de votare de la Școala Generală 30. Cei doi au votat imediat după ora 9.00.

CITEȘTE ȘI: Un tânăr de 21 de ani, în stare gravă la spital după ce s-a răsturnat de mai multe ori cu mașina!

Am fost la vot, nu vă pot spune cum am votat, dar vă pot spune cum am declarat și altă dată că deși în general eu sunt un tip nonconformist și sunt cunoscut ca atare,când este vorba despre anumite lucruri legate de familie sunt tradiționalist și sunt aderant la valorile consacrate de-a lungul timpului ca valori specifice poporului nostru și multor altor popoare, nu mai sunt atât de nonconformist”, spune primarul Nicolae Robu.

Întrebat dacă întrebarea de pe buletinul de vot este clară, primarul Nicolae Robu, acesta a răspuns: ”Pentru lumea informată întrebarea este foarte clară, la orice referendum întrebarea se formulează în acest fel și evident cei ce vin la vot trebuie să știe că există deja legi care stabilesc cum să fie reglementare lucrurile prin referendum, doar se exprimă acordul cu acele legi”.

CITEȘTE ȘI: Accident violent în vestul țării cu șase victime! A intervenit descarcerarea

Edilul a declarat în nenumărate rânduri dar și acum că organizarea acestui referendum nu era o problemă stringentă, dar că ar fi păcat dacă tot s-a organizat lumea să nu iasă la vot, pentru că atunci chiar ar fi organizat degeaba și banii ar fi fost cheltuiți în van.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Este oficial! PNL şi PSD au decis comasarea alegerilor locale cu cele pentru Parlamentul European

După săptămâni bune în care au purtat negocieri privind maniera în care se vor desfăşura alegerile din acest an, liderii celor două partide din coaliţia de guvernare, au ajuns la un numitor comun.

Finanțare de peste 6,1 milioane lei, alocată de CJ Timiș pentru proiecte culturale din județ!

Consiliului Județean Timiș alocă un bugetul de 6.150.000 lei pentru finanțarea nerambursabilă a proiectelor cultural-artistice și de tineret „Tim Cultura 2024”.

Un bărbat a murit după ce a fost spulberat de o mașină! Polițiștii au început o anchetă

Accident cumplit, soldat cu decesul unui bărbat de 46 de ani! Acesta mergea pe partea carosabilă, când a fost lovit în plin de o mașină.

Mai multe localități din județ rămân fără apă la robinete! Aquatim anunță lucrări la rețele joi și vineri

Aquatim anunță că în zilele viitoare se vor face lucrări de spălare a rețelelor de distribuție și a rezervoarelor de înmagazinare din mai multe localități din județ.

Iulia Motoc, judecător la Curtea Penală Internaţională, vine la Universitatea de Vest din Timişoara

Facultatea de Drept, din cadrul Universitatății de Vest din Timișoara, va organiza săptămâna viitoare o serie de conferințe, în cadrul cărora Iulia Motoc, judecător ales la Curtea Penală Internațională și fost judecător la Curtea Europeană a Drepturilor Omului, va ține un discurs, intitulat „Humanism, legal technicality and justice: rethinking human rights”.

Video: Maşină cu roţile în sus, pe o şosea intens circulată! Cum s-a petrecut accidentul?

Un echipaj medical a ajuns de urgenţă, la locul unui accident rutier în care a fost implicată o singură maşină care s-a răsturnat pe plafon.