A doua zi de referendum! Primarul Timișoarei și-a exprimat dreptul la vot!

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu a votat în această dimineață.

Edilul a venit împreună cu soția la secția de votare de la Școala Generală 30. Cei doi au votat imediat după ora 9.00.

CITEȘTE ȘI: Un tânăr de 21 de ani, în stare gravă la spital după ce s-a răsturnat de mai multe ori cu mașina!

Am fost la vot, nu vă pot spune cum am votat, dar vă pot spune cum am declarat și altă dată că deși în general eu sunt un tip nonconformist și sunt cunoscut ca atare,când este vorba despre anumite lucruri legate de familie sunt tradiționalist și sunt aderant la valorile consacrate de-a lungul timpului ca valori specifice poporului nostru și multor altor popoare, nu mai sunt atât de nonconformist”, spune primarul Nicolae Robu.

Întrebat dacă întrebarea de pe buletinul de vot este clară, primarul Nicolae Robu, acesta a răspuns: ”Pentru lumea informată întrebarea este foarte clară, la orice referendum întrebarea se formulează în acest fel și evident cei ce vin la vot trebuie să știe că există deja legi care stabilesc cum să fie reglementare lucrurile prin referendum, doar se exprimă acordul cu acele legi”.

CITEȘTE ȘI: Accident violent în vestul țării cu șase victime! A intervenit descarcerarea

Edilul a declarat în nenumărate rânduri dar și acum că organizarea acestui referendum nu era o problemă stringentă, dar că ar fi păcat dacă tot s-a organizat lumea să nu iasă la vot, pentru că atunci chiar ar fi organizat degeaba și banii ar fi fost cheltuiți în van.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Gestul care l-a făcut pe un șofer turc să aprecieze și mai mult România! Și-a recuperat borseta în care avea acte și 2.000 de euro, după ce a uitat-o într-o benzinărie!

Un cetățean turc și-a pierdut borseta în care avea actele dar și suma de 2.000 de euro, în timpul unei staționări într-o benzinărie din Lugoj!

Video: Imagini cumplite de la o şcoală din Afganistan, unde a avut loc un adevărat masacru

Cel puțin 15 persoane au fost ucise, iar 20 sunt grav rănite, după un atac cu bombă la o școală din regiunea Samangan, din nordul Afganistanului.

700 de steaguri noi arborate pe stâlpi și pe catarge, la Timișoara, înainte de 1 Decembrie!

Primăria Timișoara a cumpărat peste 700 de noi drapele noi care au fost deja montate pe stâlpi și pe catarge.

Galerie foto: Spectacol de excepţie, de 1 Decembrie! TNT pune în scenă una dintre cele mai îndrăgite opere ale lui Caragiale

De Ziua Națională a României, de la ora 19:00, Sala Mare a Teatrului Național va găzdui premiera spectacolului Conul Leonida faţă cu reacţiunea, de I. L. Caragiale.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.