Skip to main content

A dispărut Doli! Familia este disperată şi cere ajutorul tuturor, pentru a-l găsi UPDATE: Băiatul a fost găsit

Polițiștii din vestul țării s-au mobilizat pentru găsirea unui copil, care a dispărut fără urmă.

Alarma s-a dat în comuna Crișcior, județul Hunedoara, după ce o femeie a sunat la 112 pentru a anunța că fiul concubinului său, în vârstă de doar 13 ani, a plecat ieri de acasă și nu s-a mai întors.

Marian Doru Stârcă, poreclit „Doli” se pare că a fost văzut în centrul comunei Crișcior, seara trecută, în jurul orei 19:00, iar de atunci, nimeni nu mai știe nimic de el.

Copilul are următoarele semnalmente: aproximativ 1,5 metri înălțime, aproximativ 49-50 kg, prezintă strabism la ochiul stâng.

Când a plecat de acasă, Doli purta pantaloni scurți, de culoare albastră, tricou alb și pantofi sport de culoare neagră.

În urma verificărilor, polițiștii au descoperit că băiatul a mai fost plecat de acasă ,de mai multe ori, dar a revenit, de fiecare dată.

Din momentul primirii sesizării, oamenii legii au desfășurat mai multe căutări pentru găsirea copilului, însă fără rezultat până acum, fiind dat în urmărire națională.

Oricine poate oferi detalii care ar putea duce la găsirea lui este rugat sa apeleze Serviciul de Urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

UPDATE

Băiatul a fost găsit teafăr și nevătămat, fiind dus înapoi la familie.

„Minorul a fost găsit de o patrulă a Serviciului Județean Transporturi Feroviare Hunedoara pe raza comunei Crișcior și a fost condus la sediul Poliției Municipiului Brad, în vederea luării măsurilor procedurale. Din primele verificări, se pare că acesta nu a fost victimizat pe durata absenței de la domiciliu, petrecându-și noaptea în podul unei clădiri dezafectate din comuna Crișcior”, transmite IPJ Hunedoara.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

În această după-amiază, în jurul orei 16:00, pompierii au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o încăpere a unui centru de vârstnici.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în perioada  01 – 04 octombrie, o misiune economică multisectorială în Republica Modova, la Bălți și Chișinău.
Până pe data de 3 august, Universitatea de Vest din Timișoara este centrul atracției elevilor de liceu, care participă la cea mai importantă școală de vară din Timișoara, West Summer University (WSU).
Aquatim a semnat un contract de lucrări din cadrul Proiectului „Extindere rețea canalizare pe Calea Șagului, etapa III-A, tronson cuprins între Calea Chișodei și sens giratoriu centre comerciale – Municipiul Timișoara” (cod C1I100122000035), finanțat prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.
Trei tramvaie nepoluante din noul lot au sosit în oraș! Unul este deja în funcțiune, pe linia 5, al doilea intră în circulație în zilele următoare, iar al treilea este în proces de recepționare și de efectuare a probelor.
„Construim pentru educație: Cămine studențești ale viitorului”. Acesta este titlul proiectului PNRR, câştigat de Universitatea de Vest din Timişoara, prin care va fi ridicat un nou cămin studenţesc.
În acest weekend, este programată competiția sportivă Timișoara Triatlon, astfel că circulația rutieră va fi restricționată pentru desfășurarea fără probleme a evenimentului.