Skip to main content

Gala KAMO 2023: un regal muzical cu artiști de top din Europa care a adunat sute de oameni la concertele din Timișoara

Ajunsăla cea de-a 32-a ediţie, Gala de Blues/Jazz KAMO din acest an a adunat aproximativ 500 de iubitori ai genului, veniți să se delecteze cu interpretări excepționale ale artiștilor invitați din Anglia, Germania, Olanda, Serbia și România.

Din programul celor două seri de concerte susținute la Sala Capitol, sâmbătă și duminică, 23 respectiv 24 septembrie 2023, au făcut parte RC Melody MAkers, Bega Blues Band, Vali Fărcaș Solo (Germania), Trio Eugen Gondi (Olanda), Mike Krstic 4Tet (Serbia), Vali Răcilă și Raul Kusak, The W with special guest James Kitchman (Anglia).

CITEŞTE ŞI: Acţiune în forţă, pe străzile Timişoarei ! Primăria anunţă intervenţii mai dese pentru îndepărtarea frunzelor de pe domeniul public

Așa cum era de așteptat, Trio Eugen Gondi, cunoscut pentru colaborările sale cu Phoenix sau Johnny Răducanu, a încântat publicul cu interpretări unice, în încheierea primei seri a Galei KAMO.

Formația a stârnit ropote de aplauze în rândul iubitorilor genului muzical.

A doua seară a Galei i-a avut în prim-plan pe membri formației The W with special guest James Kitchman, o trupă britanică alcătuită din patru dintre cei mai populari muzicieni ai genului din Marea Britanie.

Muzica creată de componenții trupei este pe cât de incitantă și inventivă, pe atât de elegantă și sofisticată, iar spectatorii au apreciat valoarea intepretărilor, răsplătindu-i cu aplauze furtunoase.

De un succes remarcabil s-a bucurat, ca de obicei, formația timișorenă Bega Blues Band, condusă de Johnny Bota, directorul artistic al Galei.

Publicul a făcut cunoștință cu artiștii prin intermediul prezentatorului Florian Lungu, care l-a avut alături pe scenă pe apreciatul critic de jazz Virgil Mihaiu.

CITEŞTE ŞI: Incendiu devastator, în parcarea unui supermarket! Trei maşini au fost mistuite de flăcări

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Teatrul Național din Timișoara redesenează profilul poetic al lui Nichita Stănescu!

În 13 decembrie se împlinesc 40 de ani de când versurile lui Nichita Stănescu călătoresc singure prin lume, trasând în continuare istoria literaturii române.

Banat Girls încheie anul cu un eșec în fața liderului Politehnica Timișoara!

Banat Girls Comloșu Mare a fost învinsă cu 3- 1 de Politehnica Timișoara în etapa a XIII-a a Superligii de fotbal feminin.

Premiera spectacolului Săptămâna Luminată închide programul Teatrului Național pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023!

Teatrul Național din Timișoara invită publicul în această seară, de la ora 19, la Sala 2, la premiera cu care închide programul pe care l-a construit pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023.

Banat Girls, la ultimul meci din 2023! Derby cu Politehnica Timișoara

Banat Girls înfruntă în ultima rundă din 2023 pe Politehnica Timișoara, într-o partidă programată mâine, de la ora 13.00, la Tomnatic.

Pro România se dezintegrează! Mai mulţi membri ai partidului, printre care un primar şi un consilier judeţean din Timiş, s-au alăturat PNL

Cu un an înainte de 2024, când vor avea loc patru runde de alegeri, membrii partidelor mici se chinuie să îşi găsească un loc călduţ în organizaţii mai puternice, care să îi ajute să câştige voturi.