Skip to main content

6.333 de cazuri noi de COVID! Crește și numărul pacienților internați la ATI, 1.220 sunt acum, din care 21 sunt copii

În urmă cu puţin timp, Grupul de Comunicare Strategică a actualizat bilanţul pandemiei de coronavirus.

Numărul total al cazurilor a ajuns la 1.194.106 de cazuri, după ce în ultimele 24 de ore au fost confirmate 6.333 de persoane nou infectate.

Vestea bună este că 1.098.154 dintre cei infectaţi s-au vindecat deja şi au fost externaţi din spitale.

Acum, în unităţile de profil sunt 10.313 de pacienţi, dintre care 1.220 sunt în stare gravă, la terapie intensivă, 21 sunt copii.

Din păcate, valul 4 al pandemiei aduce şi o nouă creştere a numărului zilnic de decese.

De ieri până astăzi, 111 de pacienţi COVID au murit.

Bilanţul total al deceselor, de la debutul pandemiei şi până acum a ajuns la 36.341.

SITUAŢIA COVID ÎN TIMIŞ

În Timiș au fost raportate 442 cazuri noi de îmbolnăvire, iar rata de infectare în judeţ a ajuns la  4,87.

În momentul de față, în spitalele din Timiş sunt internați 317 pacienți, iar alţi 38 sunt în stare gravă la ATI.

De la debutul pandemiei, la nivelul judeţului s-au infectat peste 61.000 de persoane şi au murit 1.384 de oameni. Cincj decese au fost înregistrat numai în ultimele 24 de ore.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Au fost finalizate serviciile de proiectare pentru proiectul „Înființarea unor centre de colectare cu aport voluntar în județul Timiș – Lot 2”, UAT Topolovăţu Mare

Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară Deşeuri Timiş anunţă finalizarea serviciilor de proiectare pentru proiectul „Înființarea unor centre de colectare cu aport voluntar în județul Timiș – Lot 2” – cod C3I1A0122000518, UAT Topolovăţu Mare.

Nicolae Robu va transforma Timișoara în cel mai mare centru economic din vestul țării (P)

Nicolae Robu, candidatul Alianței PSD-PNL pentru Primăria Timișoara, va transforma Timișoara în cel mai mare centru economic din vestul țării. Robu vrea să readucă orașul la statutul de altădată și va susține dezvoltarea afacerilor pe plan local.

Au fost finalizate serviciile de proiectare pentru proiectul „Înființarea unor centre de colectare cu aport voluntar în județul Timiș – Lot 2”, UAT Peciu Nou

Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară Deşeuri Timiş anunţă finalizarea serviciilor de proiectare pentru proiectul „Înființarea unor centre de colectare cu aport voluntar în județul Timiș – Lot 2” – cod C3I1A0122000518, UAT Peciu Nou.

Preambul pentru viitorul Consiliu Local: PSDPNL s-a aliat cu AUR și Șoșoacă împotriva lui Dominic Fritz în Biroul Electoral (P)

După ce Biroul Electoral de Circumscripție Timișoara a decis că Nicolae Robu a încălcat legea prin lipirea de afișe peste cele ale contracandidaților și a dispus înlăturarea lor, reprezentanții PSDPNL au contestat hotărârea la Biroul Electoral de Circumscripţie Județeană Timiş.

Corpul de Control al primarului Fritz, la Spitalul Municipal pentru RMN-urile ”cadou” făcute unui clan din oraș

Primarul Timişoarei anunţă verificări ample, la Spitalul Municipal, după ce fosta directoare s-a lăudat cu favorurile pe care le-a făcut ţiganilor de pe Loga, pentru a le câştiga bunăvoinţa.