Skip to main content

Ziua Copilului, sărbătorită în avans! Zeci de micuţi din judeţul Timiş au avut astăzi parte de o surpriză uriaşă

A fost veselie mare astăzi, în mai multe localităţi din judeţul Timiş, unde Ziua Copilului a fost marcată mai devreme.

Titu Bojin, preşedintele Partidului Umanist Social Liberal Timiş, alături de alţi colegi, le-a făcut o supriză celor mici.

CITEŞTE ŞI: Fabulos! Avem primele imagini realizate pe calculator, cu stadionul care va fi construit la Timişoara!

A luat la pas localităţile din judeţ, pentru a se întâlni cu cât mai mulţi copii, cărora le-a oferit cadouri.

La schimb, cei mici l-au răsplătit cu poezii, cântece şi o mulţime de zâmbete.

„Pentru mine, copiii sunt extrem de importanţi şi fac astfel de acţiuni de ani de zile, pentru că îmi place să fiu în preajma celor mici şi, prin ochii lor, îmi retrăiesc şi eu copilăria. Nu ratez niciun prilej de a fi alături de ei, cu atât mai puţin de 1 Iunie. Această zi trebuie să însemne, pentru fiecare copil, veselie, baloane colorate, jocuri şi jucării, prieteni, desene pe asfalt, cadouri şi multă dragoste. Sper că am reuşit să contribui şi eu la bucuria copiilor pe care i-am întâlnit astăzi”, a declarat Titu Bojin, preşedintele PUSL Timiş.

El a făcut prima oprire, la Grădiniţa din Murani, unde le-a oferit celor mici, dulciuri şi jucării după care a avut o întâlnire cu micuţii din Lugoj şi cu cei din Orţişoara.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Au fost finalizate serviciile de proiectare pentru proiectul „Înființarea unor centre de colectare cu aport voluntar în județul Timiș – Lot 2”, UAT Topolovăţu Mare

Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară Deşeuri Timiş anunţă finalizarea serviciilor de proiectare pentru proiectul „Înființarea unor centre de colectare cu aport voluntar în județul Timiș – Lot 2” – cod C3I1A0122000518, UAT Topolovăţu Mare.

Nicolae Robu va transforma Timișoara în cel mai mare centru economic din vestul țării (P)

Nicolae Robu, candidatul Alianței PSD-PNL pentru Primăria Timișoara, va transforma Timișoara în cel mai mare centru economic din vestul țării. Robu vrea să readucă orașul la statutul de altădată și va susține dezvoltarea afacerilor pe plan local.

Au fost finalizate serviciile de proiectare pentru proiectul „Înființarea unor centre de colectare cu aport voluntar în județul Timiș – Lot 2”, UAT Peciu Nou

Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară Deşeuri Timiş anunţă finalizarea serviciilor de proiectare pentru proiectul „Înființarea unor centre de colectare cu aport voluntar în județul Timiș – Lot 2” – cod C3I1A0122000518, UAT Peciu Nou.

Preambul pentru viitorul Consiliu Local: PSDPNL s-a aliat cu AUR și Șoșoacă împotriva lui Dominic Fritz în Biroul Electoral (P)

După ce Biroul Electoral de Circumscripție Timișoara a decis că Nicolae Robu a încălcat legea prin lipirea de afișe peste cele ale contracandidaților și a dispus înlăturarea lor, reprezentanții PSDPNL au contestat hotărârea la Biroul Electoral de Circumscripţie Județeană Timiş.

Corpul de Control al primarului Fritz, la Spitalul Municipal pentru RMN-urile ”cadou” făcute unui clan din oraș

Primarul Timişoarei anunţă verificări ample, la Spitalul Municipal, după ce fosta directoare s-a lăudat cu favorurile pe care le-a făcut ţiganilor de pe Loga, pentru a le câştiga bunăvoinţa.