Skip to main content

Zeci de pietoni amendați, la Timișoara, pentru că au traversat strada prin loc nepermis!

Zeci de amenzi, în numai o oră și jumătate, date de polițiști, timișorenilor care au traversat strada prin locuri nepermise.

Polițiștii rutieri timișoreni au desfășurat ieri, în intervalul orar 12:00-13:30, o acțiune de tip Blitz pentru combaterea indisciplinei pietonale.

Polițiștii au acționat pe străzile Simion Bărnuțiu, Take Ionescu, Popa Șapcă, Gheorghe Dima, Gheorghe Lazăr, Calea Șagului, Calea Martirilor, urmărind dacă pietonii respectă normele rutiere.

În urma activităților desfășurate, au fost aplicate pietonilor 49 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 4.594 de lei, pentru traversarea străzii prin loc nepermis.

Amintim că indisciplina pietonală reprezintă una din primele 4 cauze generatoare de accidente, fapt pentru care polițiștii vor efectua în continuare activități de acest gen pentru responsabilizarea tuturor participanților la trafic. Cetățenii trebuie să conștientizeze că traversarea prin loc nepermis are urmări grave”, transmite IPJ Timiș.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Echipa masculină de volei de la Universitatea de Vest din Timișoara a cucerit medaliile de bronz în turneul final al Jocurilor Europene Universitare, care s-a desfășurat în Ungaria.
Primăria Municipiului Timișoara și SC Piețe SA lansează un nou concept de piață menit să-i ajute pe cetățenii din zona Gheorghe Lazăr să se aprovizioneze mai ușor cu legume și fructe proaspete de la producători locali dar și cu alte bunătăți.
Universitatea de Vest din Timișoara a câștigat un nou proiect de cercetare numit CIRCUZEN, în domeniul economiei circulare, în cadrul competiției RESCI-ECO lansată în acest an de Agenția Universitară a Francofoniei.
Teatrul Național din Timișoara anunță selecția spectacolului „Victimele Datoriei” de Eugène Ionesco în cadrul prestigiosului Festival Național de Teatru (FNT) 2024.
Înscrierile online la ciclul de licență pentru facultățile Universității Politehnica au început deja, iar pentru a veni în sprijinul candidaților din județele învecinate, UPT a înființat mai multe centre zonale de admitere, pe lângă cele zece centre aferente celor 10 facultăți.