Zeci de kilograme de peşte, confiscate de poliţiştii de frontieră!

Poliţiştii de frontieră au depistat o femeie, care transporta cantitatea de zeci de kilograme de peşte, fără documente legale.

CITEȘTE ȘI: Accident cu trei mașini implicate pe DN 6, în apropiere de Lugoj!

În data de 24.03.2018, în jurul orei 11.30, o patrulă a poliţiştilor de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Moldova Veche, aflată în misiune, a oprit pentru control, pe DN 57, în apropierea localităţii Coronini, un autoturism marca Dacia Logan, condus de o persoană de sex feminin, în vârstă de 41 de ani, M. I., domiciliată pe raza judeţului Mehedinti. La controlul efectuat asupra autoturismului, poliţiştii de frontieră au depistat in portbagaj cantitatea de 41 kg peşte, de diferite specii, pentru care femeia nu a putut prezenta documente de provenienţă”, transmit poliţiştii de frontieră. 

CITEȘTE ȘI: Două maşini oprite în gardul unei case, la Timişoara! Cum s-a petrecut accidentul?

Poliţiştii de frontieră fac acum cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinere şi transport fără documente legale a peştelui, iar cantitatea de peşte în valoare de 670 lei a fost confiscată, fiind predată unei societăţi comerciale de profil, conform legislaţiei în vigoare.

Distribuie pe rețele de socializare

Comentariu

  • Internetul a fost creat de OAMENI liberi. Dumneavoastra – presa independenta – scrieti : ”Comentariul a fost adăugat şi aşteaptă aprobare”. Nu inteleg ! În cazul în care veți primi APROBARE va rog sa ma anunțați. Voi transmite articolul, mesajul meu și al d-voastra spre alte organe presa. Poate ca NU va apare mesajul ”Comentariul a fost adăugat şi aşteaptă aprobare”. Proclamatia de la TIMISOARA avea o propunere interesantă pentru d-voastrș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Video: Momentul în care un pieton a fost spulberat de o maşină, filmat de camerele de supraveghere

Un accident cumplit s-a petrecut în această seară, în comuna Şag, lângă Timişoara, unde o maşină a lovit în plin, un pieton.

Dănuţ Stoica, la Sursa de Vest fără Filtru

Dănuţ Stoica, primarul comunei Găvojdia, este acum în direct, la Sursa de Vest fără Filtru – joi, 8 decembrie 2022.

Prostie sau interese meschine? Piaţa de Roţi din zona Traian, organizată “după ureche”. Şefii de la SC Pieţe au dat bir cu fugiţii

Deschiderea Pieţei pe Roţi din zona Traian, care va avea loc mâine, este învăluită în mister, chiar şi pe ultima sută de metri.

Încep să sune sirenele, la Timișoara! Primăria anunță că face teste

Primăria Timișoara anunță testarea sirenelor electronice în cadrul unor exerciții de verificare, prin emiterea de semnale scurte și mesaje vocale.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.