Skip to main content

Vrei un teren gratuit în Timișoara? Trebuie să te grăbești!

Tinerii timișoreni ce vor să primească un teren pe care să-și ridice o casă la Timișoara trebuie să se grăbească!

Vineri este ultima zi în care ei vor mai putea să-și depună la Primăria Timișoara dosarul prin care să solicite atribuirea, în regim gratuit, a unei parcele de teren, pe strada Ovidiu Balea. Acolo municipalitatea pune la dispoziție 128 de parcele de aproximativ 300 de mp.

Expiră termenul pentru depunerea cererilor de teren pentru construcția de case de către tineri. Dăm 128 de parcele, avem cereri depuse 1064 de dosare, dar e o prostie, pentru că nu se iau în seamă decât dosarele depuse acum. Nu mai contează că acum 10 ani a fost depus un dosar neactualizat cu cele solicitate în luna noiembrie„, a explicat primarul Nicolae Robu.

Practic, cei ce vor să primească o parcelă de teren de la Primărie trebuie să aibă până în 35 de ani și să aibă în contul personal, al soțului/soției, sau al părinților suma de 10.000 de euro.

Astfel, dintre cererile depuse în anii anteriori foarte multe ar putea să nu mai rezoneze cu noile cerințe aprobate printr-o hotărâre de Consiliu Local. Cei ce vor să continue această procedură mai au timp să se prezinte la Primăria Timișoara până vineri, 13 ianuarie.

Distribuie pe rețele de socializare

Comments (4)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

RETIM anunță modificarea tarifelor de facturare (colectare-transport și tratare) a deșeurilor municipale în Zona 1 a județului Timiș!

RETIM Ecologic Service informează toți utilizatorii serviciului de salubrizare (persoane fizice, asociații de proprietari/locatari, persoane juridice și instituții publice) din Zona 1 a județului Timiș, că urmează să se modifice tarifele de facturare, din cauza majorării tarifelor de tratare de la DDN Ghizela.

CCIA Timiș organizează o nouă ediție a „Salonului Industriei Ușoare”, chiar înainte de Paște!

Cu ocazia apropierii Sărbătorilor Pascale, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează o ediție specială a ”Salonului Industriei Ușoare”.

Criminalul de la Medicină avea discernământ când şi-a măcelărit iubita! Concluziilie psihiatrilor care l-au expertizat pe tânărul de 23 de ani

La o lună de când Andreea Morega, studentă la Universitatea de Medicnă din Timişoara, a fost ucisă cu zeci de lovituri de cuţit, au venit rezultatele expertizei psihiatrice ale celui care i-a curmat viaţa, la numai 21 de ani.

Sesiune de informare privind siguranța alimentelor și igiena produselor, organizată pentru agenții economici din județ, de CCIAT!

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, în parteneriat cu Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Timiș și Direcția de Sănătate Publică Timiș, a organizat un seminar de informare privind siguranța alimentelor și igiena produselor.