Un tir s-a făcut scrum la doi paşi de Timişoara!

Tir în flăcări, în apropiere de Timişoara! Alarma s-a dat în această dimineaţă, după ce un camion încărcat cu lemne a luat foc.

Pompierii au ajuns de urgenţă la faţa locului şi s-au chinuit să stingă incendiul izbucnit de la capul tractor al autocamionului.  
„ISU Timiș a fost anunțat la ora 08:10 despre izbucnirea unui incendiu la un tir încărcat cu lemne între localitățile Beregsău Mare și Beregsău Mic. La locul intervenției s-au deplasat 2 autospeciale de lucru cu apă și spumă, 1 ofițer și 8 subofițeri”, transmit reprezentanţii ISU Banat.
La sosirea pompierilor tir-ul era în flăcări. Pompierii militari au localizat şi lichidat incendiul, însă a ars aproape jumătate din încărcătură și capul tractor în totalitate.
Din fericire în urma incendiului nu s-au înregistrat victime iar cauza este în curs de cercetare.

Incendiu-1
Incendiu-2
Incendiu-3
Incendiu-4

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Gestul care l-a făcut pe un șofer turc să aprecieze și mai mult România! Și-a recuperat borseta în care avea acte și 2.000 de euro, după ce a uitat-o într-o benzinărie!

Un cetățean turc și-a pierdut borseta în care avea actele dar și suma de 2.000 de euro, în timpul unei staționări într-o benzinărie din Lugoj!

Video: Imagini cumplite de la o şcoală din Afganistan, unde a avut loc un adevărat masacru

Cel puțin 15 persoane au fost ucise, iar 20 sunt grav rănite, după un atac cu bombă la o școală din regiunea Samangan, din nordul Afganistanului.

700 de steaguri noi arborate pe stâlpi și pe catarge, la Timișoara, înainte de 1 Decembrie!

Primăria Timișoara a cumpărat peste 700 de noi drapele noi care au fost deja montate pe stâlpi și pe catarge.

Galerie foto: Spectacol de excepţie, de 1 Decembrie! TNT pune în scenă una dintre cele mai îndrăgite opere ale lui Caragiale

De Ziua Națională a României, de la ora 19:00, Sala Mare a Teatrului Național va găzdui premiera spectacolului Conul Leonida faţă cu reacţiunea, de I. L. Caragiale.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.