Skip to main content

Vrei să înveți limba engleză, dar nu ai găsit cursurile potrivite? Smart Lessons este exact ce cauți

Lipsa de timp pentru prezența fizică sau planurile de studiu care nu se pliază pe cunoștințele tale, te-au împiedicat să urmezi un curs de limba engleză.

Profesorii de la Smart Lessons îți vin în ajutor, cu un program de învățare online și personalizat în funcție de nevoile tale.

CITEȘTE ȘI: 4 victime, într-un accident cumplit! Au fost implicate 4 tiruri şi un autoturism

“Sunt absolventă a Universității de Vest din Timișoara, iar colaborările pe care le-am avut de-a lungul anilor au contribuit la îmbogățirea vocabularului meu cu termeni din multiple domenii, precum Medicina și Economia. De-a lungul anilor am depus toate eforturile pentru a ajuta studenții să-și atingă obiectivele pe care și le doreau, fie că vorbim despre burse în străinătate sau joburile mult dorite”, spune Cristina Stănescu, fondator Smart Lessons.

Ca să beneficiezi de aceste cursuri, trebuie să intri pe www.smartlessons.ro sau să suni la 0730 004 676.

Vei primi toate informațiile necesare pentru a-I face cont și a avea access la lecțiile online, pe care le poți urmări la orice oră din zi și din noapte, din confortul casei tale.

Pe www.smartlessons.ro ai posibilitatea și să îți testezi cunoștințele de limbă engleză, astfel încât să știi nivelul la care ești.

CITEŞTE ŞI: Informare meteo de vreme rea! Vântul va sufla cu putere şi sunt aşteptate şi precipitaţii, din această seară

 

 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Corpul de Control al primarului Fritz, la Spitalul Municipal pentru RMN-urile ”cadou” făcute unui clan din oraș

Primarul Timişoarei anunţă verificări ample, la Spitalul Municipal, după ce fosta directoare s-a lăudat cu favorurile pe care le-a făcut ţiganilor de pe Loga, pentru a le câştiga bunăvoinţa.

Capelele din Cimitirul Calea Șagului, redeschise după ce au fost modernizate!

Cele două capele din Cimitirul Calea Șagului se redeschid, în urma investițiilor care s-au făcut aici în ultima perioadă.

STPT caută şoferi de autobuz, în Oltenia! Caravana angajărilor este, în aceste zile, în sudul ţării

Pentru a acoperi deficitul de personal cu care Societatea de Transport Public se confuntă de ani de zile, o caravan[ a pornit prin ţară să caute viitori angajaţi.

CD Loga, campioană la volei pe nisip! Echipa “Etiqette” a obținut aurul!

Timișoara a fost la sfârșitul săptămânii trecute gazda celei de-a treia ediții a MONS Beach Volley Festival, un eveniment unic care a adus atmosfera vibrantă a plajei chiar în inima orașului.

Antrenorul Pero Milosevic va rămâne la cârma echipei timișorene de handbal!

Clubul timișorean de handbal și antrenorul Pero Milosevic au căzut de acord pentru continuarea contractului, care urma să expire la finalul acestui sezon.