Skip to main content

Voleibaliștii UVT au câștigat finala campionatului european universitar din Portugalia!

Echipa de volei a Universității de Vest din Timișoara a câștigat finala campionatului european universitar, ce a avut loc în Portugalia.

Echipa UVT a câștigat partida finală a campionatului cu 3-0, în fața Universității din Rostok (Germania). pe seturi 25-22, 25-21, 25-21. A fost o partidă echilibrată, în care timișorenii s-au mobilizat pentru a se impune, victoria frumoasă confirmând valoarea jocului. Primele două acte au fost cu multiple avantaje și de o parte și de cealaltă, însă finalurile de set au aparținut echipei UVT. În cel de-al treilea set, moralul și încrederea învingătorilor au cântărit tot mai mult pentru „închiderea” meciului. În acest interval de meci, Universitatea de Vest din Timișoara nu a mai cedat inițiativa și s-a detașat campioană europeană universitară într-o manieră senzațională.

Echipa de volei masculin a Universității de Vest din Timișoara ne oferă un moment de mare bucurie, întorcându-se de la turneul european universitar din Portugalia cu medaliile de aur. După ce anul trecut echipa de fotbal universitar UVT a câștigat campionatul european, anul acesta UVT reeditează succesul european, lotul de volei masculin câștigând cu 3-0 finala disputată în fața echipei Universității din Rostock. Felicitări, campionilor europeni la volei, echipa UVT!”, transmite rectorul UVT, Marilen Pirtea.

Lotul echipei timișorene a fost compus din: Darius Cătălin Câmpean (15 puncte), Sergiu Octavian Rodina (7p) (puncte), Sergiu Florin Călin (1p), Lucian Pavel Bădiceanu, Ioan Dorin Moraru, Emanuel Cristian Drăgan (6p), Alexandru Moroșan, Sebastian Ovidiu Micu (13p), Leonard Giorgian Gologăneanu, Rareș- Andrei Preda, Marius Iustin Agachi, Robert Claudiu Vîrlan (17p). Antrenori: Sorin Schiesz și Ioan-Silviu Borozan.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Coşmarul unei copile! A fost ademenită în pădure şi violată de doi indivizi

Doi bărbaţi au fost trimişi în judecată după ce au profitat de o minoră, pe care, unul dintre ei a convins-o să îl însoţească într-o plimbare.

Fetiţă dispărută din Timişoara! Părinţii sunt disperaţi şi îţi cer ajutorul

Se fac căutări, la această oră, pentru găsirea unei copile de 12 ani, care a plecat azi-noapte de acasă şi nimeni nu ştie încotro a luat-o.

25 de ani de la înființarea SMURD Timiș! Raed Arafat, prezent la Timișoara

SMURD Timiș a împlinit astăzi 25 de ani! La aniversare a participat și secretarul de stat în MAI, Raed Arafat.

O femeie plecată la muncă în Italia, dispărută de aproape un an! Familia a cerut ajutorul Poliției

O femeie de 39 de ani, plecată la muncă în Italia, dată dispărută de familie. Fratele acesteia a alertat autoritățile, după ce nu a mai putut lua legătura cu ea.

Premierul Marcel Ciolacu: Timișoara merită să aibă un stadion pe măsura sa!

Premierul României, Marcel Ciolacu a avut astăzi, o întâlnire cu suporterii la Timișoara, unde s-a discutat pe tema stadionului.

O fată de 14 ani, dispărută fără urmă! Familia e disperată și cere ajutor tuturor

O fată de 14 ani ani a dispărut fără urmă, de seara trecută! Mama copilei a alertat autoritățile, după ce nu a mai putut lua legătura cu aceasta.

Copil de 12 ani, la spital după ce a fost lovit de o autoutilitară pe trecerea de pietoni!

Accident grav de circulație, în care a fost implicat un copil de 12 ani. Acesta a fost lovit pe trecerea de pietoni de o mașină, în timp ce încerca să treacă strada în mod regulamentar.