Skip to main content

Voleibaliștii UVT au câștigat finala campionatului european universitar din Portugalia!

Echipa de volei a Universității de Vest din Timișoara a câștigat finala campionatului european universitar, ce a avut loc în Portugalia.

Echipa UVT a câștigat partida finală a campionatului cu 3-0, în fața Universității din Rostok (Germania). pe seturi 25-22, 25-21, 25-21. A fost o partidă echilibrată, în care timișorenii s-au mobilizat pentru a se impune, victoria frumoasă confirmând valoarea jocului. Primele două acte au fost cu multiple avantaje și de o parte și de cealaltă, însă finalurile de set au aparținut echipei UVT. În cel de-al treilea set, moralul și încrederea învingătorilor au cântărit tot mai mult pentru „închiderea” meciului. În acest interval de meci, Universitatea de Vest din Timișoara nu a mai cedat inițiativa și s-a detașat campioană europeană universitară într-o manieră senzațională.

Echipa de volei masculin a Universității de Vest din Timișoara ne oferă un moment de mare bucurie, întorcându-se de la turneul european universitar din Portugalia cu medaliile de aur. După ce anul trecut echipa de fotbal universitar UVT a câștigat campionatul european, anul acesta UVT reeditează succesul european, lotul de volei masculin câștigând cu 3-0 finala disputată în fața echipei Universității din Rostock. Felicitări, campionilor europeni la volei, echipa UVT!”, transmite rectorul UVT, Marilen Pirtea.

Lotul echipei timișorene a fost compus din: Darius Cătălin Câmpean (15 puncte), Sergiu Octavian Rodina (7p) (puncte), Sergiu Florin Călin (1p), Lucian Pavel Bădiceanu, Ioan Dorin Moraru, Emanuel Cristian Drăgan (6p), Alexandru Moroșan, Sebastian Ovidiu Micu (13p), Leonard Giorgian Gologăneanu, Rareș- Andrei Preda, Marius Iustin Agachi, Robert Claudiu Vîrlan (17p). Antrenori: Sorin Schiesz și Ioan-Silviu Borozan.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Proiectul de licență „Synthesis” surprinde tendințele actuale și ale viitorului apropiat în ceea ce privește importanța utilizării coerente a tehnologiei de printare 3D, în încercarea de creștere a calității de producție și a spectaculozității estetice permise unui produs de serie.
Un prejudiciu de aproape 45.000 de euro au creat doi bărbați care au intrat în miez de noapte, în casa unui prosper om de afaceri din Moșnița Nouă și l-au jefuit.
În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.