Skip to main content

Continuă căutările pentru găsirea turistului din Timiș, dispărut în lacul Gozna! Intervin pompieri din trei județe

Pompierii continuă căutările bărbatului dispărut, posibil înecat în lacul Gozna din județul Caraș-Severin.

Pentru misiunea de căutare-salvare intervin astăzi pompieri din cadrul ISU Semenic, cu o autospecială de intervenție care are în dotare o barcă de salvare, două echipaje de scafandri din cadrul județelor Arad și Hunedoara și o ambulanță SAJ cu medic.

Polițiștii au fost alertați ieri după amiază despre faptul că un bărbat a intrat în Lacul Gozna, în localitatea Văliug, pentru a înota, și nu a mai fost văzut.

Din primele verificări, polițiștii au stabilit că bărbatul de 31 de ani, din județul Timiș, se afla împreună cu alți prieteni, pe un ponton amenajat pe malul Lacului Gozna, ar fi fost văzut intrând în lac pentru a înota și nu ar mai fi fost văzut ieșind la mal”, a transmis IPJ Caraș-Severin.

Lacul Gozna este un lac de acumulare situat în Munții Semenicului şi măsoară 20 de metri adâncime. Localnicii spun că an de an, în apele barajului ajung să-şi piardă viața turiştii care se avântă spre larg. 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Planul cu care George Simion de la AUR îşi doreşte să câştige funcţia supremă în stat, deşi criticat de liderii celorlalte partide politice, stârneşte un interes uriaş în rândul oamenilor de rând.
Universitatea de Științele Vieții „Regele Mihai I” din Timișoara, în colaborare cu Piețe24, organizează Festivalul Părădaiselor, un eveniment care aduce împreună iubitorii de roșii, producătorii locali și pasionații de gastronomie.
Continental, companie de tehnologie, a inaugurat, în cadrul ContiTech Timișoara, noua locație pentru unul dintre cele mai mari laboratoare de testare din întreaga rețea a unităților ContiTech din Europa.
CODRU Festival își schimbă locul inițial proiectat, Parcul Central din Timișoara, din nou în natură. Ediția de anul acesta se va desfășura în Pădurea VERDE, fosta Grădină Zoologică a orașului.
69,2% dintre timișoreni consideră că orașul lor se îndreaptă într-o direcție bună, în timp ce 26,5% spun că direcţia este complet greşită, conform Barometrului privind calitatea vieții în Municipiul Timișoara, realizat în anul trecut, de Universitatea de Vest din Timișoara, în colaborare cu Primăria Municipiului.
Cel mai tranzitat drum din vestul ţării, Margina – Coşava, continuă să le dea bătăi de cap şoferilor, mai ales în ultimele săptămâni, din cauza lucrărilor de reabilitare.