Skip to main content

Voleibalistele Politehnicii Timișoara, spre play-off-ul Diviziei A2, seria Vest!

Echipa de volei feminin a Politehnicii Timișoara se pregătește să debuteze în play-off-ul Diviziei A2, seria Vest.

CSU Politehnica Timișoara se numără printre cele patru echipe care vor juca în play-off-ul Diviziei A2, seria Vest, la volei feminin, în weekend-ul 22 – 24 martie. Turneul semifinal se va desfășura la Oradea.

Sportivele alb-violete vor susține trei meciuri pe malurile Crișului Repede, primul dintre ele în fața gazdei CSU Oradea, în această seară, de la ora 18:30.

A doua partidă va avea loc mâine, 23 martie, de la ora 16.00, contra celor de la CSU „U” Cluj, echipa care a terminat sezonul regulat pe prima poziție, cu victorii pe linie.

Apoi, duminică, de la ora 12.00, voleibalistele antrenate de Cerasella Șerban vor juca în fața celor de la CSU Medicina Târgu Mureș.

„Noi ne-am îndeplinit obiectivul din acest sezon, odată cu ajungerea în play-off-ul seriei de vest. De aici, tot ce vine este un bonus. Sperăm ca în play-off-ul de la Oradea să avem evoluții cât mai bune, să facem meciuri frumoase. Cel puțin două dintre echipe, Clujul și Oradea, au jucătoare mult mai experimentate, de altă vârstă”, a spus Cerasella Șerban, antrenoarea echipei de volei a Politehnicii Timișoara, înainte de plecarea spre Oradea.

Primele două clasate din play-off-ul Diviziei A2, seria Vest, vor juca într-un turneu final de promovare cu primele două clasate din cealaltă serie. Două echipe vor promova pe prima scenă voleibalistică feminină din România.

CSU Politehnica Timișoara a încheiat pe poziția a treia sezonul regulat al Divizie A2 la volei feminin.

Sportivele pregătite de Cerasella Șerban au jucat 10 partide, iar pe cinci dintre acestea le-a câștigat. Pe primele două poziții s-au clasat CS „U” NTT Data Cluj, respectiv CSU Oradea. Sub voleibalistele alb-violete au fost CSU Medicina Târgu Mureș, CSM Caransebeș și CSM Sighetu Marmației.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Robu: „Vom revitaliza Centrul Istoric” (P)

Nicolae Robu, candidatul la Primăria Timișoara din partea Alianței PSD-PNL, își propune revitalizarea centrului istoric al orașului, pentru valorificarea mai bună a transformării la care el a fost supus de Administrația Robu în anii 2013-2015.

Alin Nica: În patru ani, Dominic a schimbat multe în Timișoara. PSD nu s-a schimbat, pericolul e acolo (P)

Ne-am adunat aici ca susținători ai valorilor de dreapta și ca oameni care conștientizează amenințarea pe care o avem în față, aceea ca PSD-ul să acapareze întreaga putere în România. Este un pericol cât se poate de real.

Primăria Timişoara a transformat Bulevardul Cetăţii, în loc de întâlnire pentru întreaga comunitate

Bulevardul Cetății, devenit, prin investiția derulată de municipalitate, o arteră etalon a mobilității urbane moderne și sustenabile, a fost astăzi gazda evenimentului „Străzi pentru comunitate”.

Destinație de vis, la două ore distanță de Timișoara! Când încep zborurile charter către Mallorca?

Nu ți-ai stabilit concediul încă? Nicio problemă! Palma de Mallorca te așteaptă, iar începând din iunie încep zborurile charter pentru această destinație.