Skip to main content

Violenţă extremă! Un bărbat a fost bătut crunt, în plină stradă, pentru 25 de lei și un telefon mobil

        

Un bărbat a fost victima unui hoț de buzunare chiar în mijlocul străzii, unde a fost agresat şi jefuit.

S-a întâmplat în municipiul Deva, iar atacatorul s-a năpustit asupra victimei, a lovit-o puternic peste picioare, iar când aceasta a căzut la pământ, i-a furat toate bunurile de valoare.

Nu a avut prea mare noroc, pentru că bărbatul atacat avea supra lui doar 25 de lei şi un telefon mobil.

Însă, tâlharul i-a luat şi cheile de la maşină şi de la apartament, dar şi documentele de identitate.

„La data de 09 martie 2024, în jurul orei 22:40, un bărbat de 54 de ani, din municipiul Deva în timp ce se afla la intersecția străzii Ion Creangă cu Aleea Neptun, o persoană necunoscută l-a agresat fizic, lovindu-l în zona picioarelor, căzând la pământ, după care i-a sustras o borsetă neagră de piele în care se aflau cheile de la apartament, cheile unui autoturism de serviciu, un telefon mobil, actul de identitate, permisul de conducere și suma de 25 de lei”, transmite IPJ HD.

După mai multe zile de căutări polițiștii au dat de urma atacatorului. Este vorba despre un individ în vârstă de 43 de ani, din comuna Brănișca, care a fost reținut pentru 24 de ore, fiind acuzat de tâlhărie calificată.

      

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Robu: „Vom revitaliza Centrul Istoric” (P)

Nicolae Robu, candidatul la Primăria Timișoara din partea Alianței PSD-PNL, își propune revitalizarea centrului istoric al orașului, pentru valorificarea mai bună a transformării la care el a fost supus de Administrația Robu în anii 2013-2015.

Alin Nica: În patru ani, Dominic a schimbat multe în Timișoara. PSD nu s-a schimbat, pericolul e acolo (P)

Ne-am adunat aici ca susținători ai valorilor de dreapta și ca oameni care conștientizează amenințarea pe care o avem în față, aceea ca PSD-ul să acapareze întreaga putere în România. Este un pericol cât se poate de real.

Primăria Timişoara a transformat Bulevardul Cetăţii, în loc de întâlnire pentru întreaga comunitate

Bulevardul Cetății, devenit, prin investiția derulată de municipalitate, o arteră etalon a mobilității urbane moderne și sustenabile, a fost astăzi gazda evenimentului „Străzi pentru comunitate”.

Destinație de vis, la două ore distanță de Timișoara! Când încep zborurile charter către Mallorca?

Nu ți-ai stabilit concediul încă? Nicio problemă! Palma de Mallorca te așteaptă, iar începând din iunie încep zborurile charter pentru această destinație.

Vești mult așteptate de timișoreni! Se înființează o nouă linie de autobuz și se reia circulația tramvaiului 6!

Timișorenii vor avea la dispoziție două noi opțiuni de călătorie: o nouă linie de autobuz care va lega Calea Urseni de oraș și reluarea circulației tramvaiului 6, suspendat din cauza lucrărilor de modernizare pe bulevardul Stan Vidrighin.