Skip to main content

Prima reacţie a lui Nicolae Robu, după decapitarea PNL Timiş! Ce spune despre luptele interne şi pe cine îi consideră adversari?

Demiterea întregii echipe de conducere a PNL Timiş, în frunte cu Alin Nica, a accentuat degringolada din organizaţie, deşi până la alegeri mai sunt 10 săptămâni.

Fiecare dintre cele două tabere, pro şi anti-Nica, încearcă să îşi consolideze poziţia, iar atacurile, mai mult sau mai puţin voalate, se înteţesc.

Excepţie face Nicolae Robu, candidat la Primăria Timişoara, care, cel puţin la nivel declarativ, se ţine departe de toate scandalurile interne.

CITEŞTE ŞI: Violenţă extremă! Un bărbat a fost bătut crunt, în plină stradă, pentru 25 de lei și un telefon mobil

“Ați remarcat că nu m-am implicat deoarece sunt un om consecvent, în primul rând cu mine și cu angajamentele pe care mi le iau. Vă spun o condiție pe care am pus-o când am agreat să candidez din partea PNL o spune acum: la sfârșit de vară, început de toamnă am fost chemat la București la o discuție confidențială, a fost o întâlnire discretă, nu secretă, dar discrete, de conducerea partidului, de președintele Ciucă și secretarul general Bode. În acea discuție, eu am răspuns că accept să candidez din partea PNL, că trec peste foarte multe lucruri, dar o condiție pun şi mă voi ține de ea, este să nu fiu implicat în niciun conflict, în nicio dispută, în nicio luptă internă. În orice partid există în permanență anumite dispute. Sigur,PNL excelează la acest capitol”, a spus Nicolae Robu, într-o transmisiune live, pe facebook.

Fost primar al Timişoarei, Robu spune că singurul lucru pe care şi-l doreşte este să mai câştige un mandat în fruntea oraşului.

Iar pentru asta vrea o luptă corectă, în care se concentrează pe un singur adversar: primarul în funcţie, Dominic Fritz.

“Le-am explicat liderilor PNL că eu nu mai vreau să fac politică, nu mă interesează funcții politice, nici la nivel local, nici la nivel naţionat. Tot ce vreau este să fac administrație, deoarece am demonstrat că pot face performanță pentru oraşul meu, pentru concitadinii mei, pentru că aici sunt focusat. Când am spus că nu vreau să fiu implicat în dispute politice, nu m-am referit doar la cele din interiorul PNL, ci şi la alte dispute cu alte partide, altele decât USR, iar la nivel de persoane, altele decât Dominic Samuel Fritz.

Pe mine nu m-aţi auzit, de trei ani şi ceva, răspunzând niciunui atac, nici din partea presei, a anumite părţi a presei, nici din partea a diverse persoane şi desigur nu m–aţi auzit folosind numele vreunui partid ca adversar, în afara USR”, a mai spus Robu.

CITEŞTE ŞI: Robu, acuzat de jocuri subterane în PNL Timiş, pentru a pune mâna pe putere! Cosmin Tabără spune că fostul primar dezbină organizaţia municipală

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Robu: „Vom revitaliza Centrul Istoric” (P)

Nicolae Robu, candidatul la Primăria Timișoara din partea Alianței PSD-PNL, își propune revitalizarea centrului istoric al orașului, pentru valorificarea mai bună a transformării la care el a fost supus de Administrația Robu în anii 2013-2015.

Alin Nica: În patru ani, Dominic a schimbat multe în Timișoara. PSD nu s-a schimbat, pericolul e acolo (P)

Ne-am adunat aici ca susținători ai valorilor de dreapta și ca oameni care conștientizează amenințarea pe care o avem în față, aceea ca PSD-ul să acapareze întreaga putere în România. Este un pericol cât se poate de real.

Primăria Timişoara a transformat Bulevardul Cetăţii, în loc de întâlnire pentru întreaga comunitate

Bulevardul Cetății, devenit, prin investiția derulată de municipalitate, o arteră etalon a mobilității urbane moderne și sustenabile, a fost astăzi gazda evenimentului „Străzi pentru comunitate”.

Destinație de vis, la două ore distanță de Timișoara! Când încep zborurile charter către Mallorca?

Nu ți-ai stabilit concediul încă? Nicio problemă! Palma de Mallorca te așteaptă, iar începând din iunie încep zborurile charter pentru această destinație.