Skip to main content

Vine un nou val de frig! Anunţul Colterm privind capacitatea de a asigura căldură

Meteorologii anunţă o răcire considerabilă a vremii, în perioada următoare, când se vor înregistra temperaturi de până la -8 grade în timpul nopţii.

În aceste condiţii, este nevoie ca societatea de termoficare a Timişoarei trebuie să crească temperatura agentului termic, astfel în locuinţe, şcoli şi spitale, să nu se simtă frigul de afară.

CITEŞTE ŞI: Motivul incredibil pentru care un tânăr a fugit din arestul la domiciliu! Acum a fost aruncat după gratii

Conducerea Colterm dă asigurări că acest lucru este posibil, pentru că stocul de cărbune şi gaz este suficient, aprovizionarea fiind continuă.

„Având în vedere prognozata scădere a temperaturilor din perioada următoare, începând de duminică, 5 februarie, vom crește parametrii de furnizare a agentului termic. Totodată, mai dorim să îi asigurăm pe abonații noștri că, deși la raportările pe care le transmitem la final de lună stocurile de cărbune par a fi suficiente doar pentru câteva zile de funcționare, aprovizionarea constantă ne permite să funcționăm în parametrii optimi, lucru verificat chiar în perioada precedentă, cu ocazia comunicărilor lunare privind situația stocurilor de combustibil ale companiei”, transmite Colterm.

În altă ordine de idei, societatea de termoficare anunţă modificări în ceea ce priveşte funcţionarea casierilor.

Astfel, de la 1 martie, casieria care funcționează în spațiul din str. Piatra Craiului nr. 3 se închide, dar se deschide încă una la sediul din str. Episcop Josef Lonovici nr. 4 (sediul central).

Cele două casierii vor funcționa după următorul program: luni – vineri, între orele 08.00 – 15.45; sâmbătă – duminică, închis.

CITEŞTE ŞI: A început dezbaterea publică pe proiectul de buget al Timişoarei! Principalele nemulţumiri ale participanţilor

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Echipa masculină de volei de la Universitatea de Vest din Timișoara a cucerit medaliile de bronz în turneul final al Jocurilor Europene Universitare, care s-a desfășurat în Ungaria.
Primăria Municipiului Timișoara și SC Piețe SA lansează un nou concept de piață menit să-i ajute pe cetățenii din zona Gheorghe Lazăr să se aprovizioneze mai ușor cu legume și fructe proaspete de la producători locali dar și cu alte bunătăți.
Universitatea de Vest din Timișoara a câștigat un nou proiect de cercetare numit CIRCUZEN, în domeniul economiei circulare, în cadrul competiției RESCI-ECO lansată în acest an de Agenția Universitară a Francofoniei.
Teatrul Național din Timișoara anunță selecția spectacolului „Victimele Datoriei” de Eugène Ionesco în cadrul prestigiosului Festival Național de Teatru (FNT) 2024.
Înscrierile online la ciclul de licență pentru facultățile Universității Politehnica au început deja, iar pentru a veni în sprijinul candidaților din județele învecinate, UPT a înființat mai multe centre zonale de admitere, pe lângă cele zece centre aferente celor 10 facultăți.