VIDEO: Victor Ponta, la Timişoara: “Ne conduc portarii şi şoferii de la Consiliul Judeţean Teleorman”

| Sursa de Vest | | Lasă un comentariu

Prezent la Timişoara, unde a a venit să consolideze filiala noului său partid, Pro România, Victor Ponta a lansat un atac dur, la adresa Guvernului Dăncilă.

CITEŞTE ŞI: O expoziţie de neratat, la Muzeul Naţional al Banatului! Puteţi admira lucrări de pictură, grafică și sculptură din colecţii private

Fostul preşedinte al PSD nu a ezitat să folosească termeni duri, pentru a descrie modul în care este condusă România.

“Este o guvernare dezastruoasă, ruşinoasă pentru România. Vom prelua preşedinţia Uniunii Europene şi ne vom face de râs cu Dancilă, Andruşcă, Dan şi toţi portarii şi şoferii de la Consiliul Judeţean Teleorman, care ne conduc”, a spus Victor Ponta.

Preşedintele Pro România a vorbit şi despre începuturile lui în PSD, unde a pus umărul la construirea organizaţiei de tineret.

Ponta spune că toată munca de partid din ultimii ani s-a ruinat, odată cu instaurarea regimului dictatorial instaurat de Liviu Dragnea.

“Îmi amintesc de începutul meu în PSD. Când am aterizat aici, la Timişoara, pe Aeroport, am fost aşteptat de oameni tineri, Sorin Grindeanu şi Eugen Dogariu. Ne-am apucat să facem o organizaţie de tineret care a crescut oameni politici, a venit cu idei şi a încercat să schimbe lucrurile vechi, conservatoare şi comuniste.  Acum ele s-au întors şi asta e foarte rău”, a mai declarat Ponta.

CITEŞTE ŞI: Vești bune pentru amatorii de shopping! S-a deschis Salonul Industriei Ușoare la Centrul Regional de Afaceri

Preşedintele Pro România şi-a anunţat şi candidatura la alegerile europarlamentare, precizând că va fi primul pe listă, invitându-l pe Liviu Dragnea să facă acelaşi lucru.

{youtube}v=DMaTyyFokPc{/youtube}

 

 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Zone verzi, spații de ralaxare, terase dar și spectacole pentru copii, teatru și muzică! Zona Sinaia din Timișoara se transformă total!

Piața Mocioni din zona Sinaia își va schimba complet înfățișarea. Municipalitatea lucrează la un proiect de regenerare urbană a zonei.

Presiune scăzută la apă, într-o localitate din județ, în primele zile ale săptămânii viitoare!

Pe 5 și 6 decembrie, între orele 9-14 se vor efectua spălări ale rețelei de distribuție din Lovrin. Pe durata lucrărilor presiunea apei va fi scăzută.

Revoltă printre pieţarii din Timișoara! Majorarea chiriilor şi noile taxe îi scot în stradă

Piețarii din Timișoara se pregătesc de proteste, după ce conducerea societății SC Piețe SA a anunțat majorarea chiriilor cu 20%, începând de anul viitor.

Tragedie pe şosea! Un om a murit, iar alţi 3 au fost grav răniţi, în această dimineaţă

Mai multe echipaje de medici, pompieri şi poliţişti au intervenit în această dimineaţă, la un accident rutier grav, în care au fost implicate o maşină şi o autoplatformă.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.