Skip to main content

VIDEO: Un nou abuz al primarului din Săcălaz! L-a dat afară din birou, pe viceprimarul comunei, ca să fac loc arhivei

Primăria comunei Săcălaz este din nou, în mijlocul unui scandal de proporţii, după ce viceprimarul s-a întors din concediu şi a găsit gratii la uşa biroului.

Cât timp a lipsit, edilul localităţii, Nicu Viorel, a transformat încăperea în care îşi desfăşura activitatea Dumitru Boboi, în arhiva instituţiei.

CITEŞTE ŞI: Programul “Rabla local” se apropie de final! Grăbeşte-te, dacă vrei să scapi de maşina veche, pentru suma de 3.000 de lei

A încuiat uşa cu lacătul, a pus şi gratii, iar pe viceprimar l-a mutat la 12 kilometri distanţă, într-o sală de nunţi şi botezuri.

“Începând cu data de 02.08.223, viceprimarul comunei Săcălaz, domnul Dumitru Boboi, îşi va desfăşura activitatea stabilită prin acte administrative în sarcina sa, la Căminul Cultural Beregsău Mic”, se arată în Dispoziţia primarului.

Decizia nu face altceva decât să adâncească şi mai mult prăpastia dintre edilul Săcălazului, Nicu Viorel şi consilierii locali, din rândul cărora face parte şi Dumitru Boboi.

Aceştia l-au acuzat, în repetate rânduri, de gestionarea proastă a problemelor din comună, de cheltuirea discreţionară a banilor publici şi de abuz de putere.

„Dincolo de eforturile mele de a sluji comunitatea și de a îndeplini sarcinile atribuite funcției de viceprimar, primarul a ales să mă mute într-un birou de 12 km distanță, în Căminul Cultural din Beregsăul Mic. Această decizie demonstrează încă o dată că Nicu Viorel este un campion al abuzurilor”, a declarat, pentru Sursa de Vest, viceprimarul din Săcălaz, Dumitru Boboi.

Până în prezent, edilul comunei de lângă Timişoara s-a făcut remarcat doar prin scandaluri legate de angajarea rudelor sale în primărie, concedierea abuzivă a funcţionarilor sau neplata facturilor de utilităţi, ceea ce a dus la întreruperea iluminatului public.

CITEŞTE ŞI: Video: Criminalul femeii din Calea Şagului, dus în faţa judecătorilor, cu propunere de arestare preventivă

Acum, mutarea viceprimarului în Căminul Cultural dintr-un sat aparţinător ridică noi semne de întrebare cu privire la interesele de care este mânat Nicu Viorel.

Eu, de mai bine de un an, tot spun că domnul primar confundă Primăria cu măcelăria pe care o deține familia sa. A încercat să dea afară consilierii locali în repetate rânduri, iar mai apoi realizând că a comis un abuz a revenit asupra deciziilor. A concediat angajați în mod abuziv iar în locul lor și a-adus rudele: soră, nepoată, cumnat… Acum, i-a mutat biroul domnului viceprimar, ca să nu mai vadă nimeni mârşăviile pe care le face. Ne-am săturat de el și atitudinea lui bolșevică”, spune Flavius Ruisz consilier local în Săcălaz.

Distribuie pe rețele de socializare

Comments (1)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

RETIM anunță modificarea tarifelor de facturare (colectare-transport și tratare) a deșeurilor municipale în Zona 1 a județului Timiș!

RETIM Ecologic Service informează toți utilizatorii serviciului de salubrizare (persoane fizice, asociații de proprietari/locatari, persoane juridice și instituții publice) din Zona 1 a județului Timiș, că urmează să se modifice tarifele de facturare, din cauza majorării tarifelor de tratare de la DDN Ghizela.

CCIA Timiș organizează o nouă ediție a „Salonului Industriei Ușoare”, chiar înainte de Paște!

Cu ocazia apropierii Sărbătorilor Pascale, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează o ediție specială a ”Salonului Industriei Ușoare”.

Criminalul de la Medicină avea discernământ când şi-a măcelărit iubita! Concluziilie psihiatrilor care l-au expertizat pe tânărul de 23 de ani

La o lună de când Andreea Morega, studentă la Universitatea de Medicnă din Timişoara, a fost ucisă cu zeci de lovituri de cuţit, au venit rezultatele expertizei psihiatrice ale celui care i-a curmat viaţa, la numai 21 de ani.

Sesiune de informare privind siguranța alimentelor și igiena produselor, organizată pentru agenții economici din județ, de CCIAT!

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, în parteneriat cu Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Timiș și Direcția de Sănătate Publică Timiș, a organizat un seminar de informare privind siguranța alimentelor și igiena produselor.