Skip to main content

VIDEO Tânără în depresie, care amenința că se sinucide, salvată de jandarmi, la Timișoara!

Femeie salvată în seara de Crăciun, de jandarmii timișorenii! Tânăra era în depresie și amenința că se sinucide.

Alarma s-a dat seara trecută, în urma unui apel la 112. Jandarmii au demarat imediat misiunea de căutare și intervenție, având în vedere informațiile primite referitoare la prezența unei femei, posibil cu o copilă în brațe, într-o locație necunoscută din Timișoara.

Tânăra a fost localizată și identificată, în scurt timp, de către jandarmi pe podul de pe Bulevardul 16 Decembrie 1989. Femeia era în depresie și într-o stare vizibilă de vulnerabilitate emoțională.

Însă, pentru că era singură și fetița nu a fost găsită, jandarmii au reușit să vorbească la telefon cu fostul său soț al femeii, pentru a se asigura de siguranța copilei de 4 ani. Bărbatul a confirmat însă, că micuța se află în custodia sa.

Finalul acestei intervenții a fost unul fericit. Persoana în cauză a fost preluată de către echipele medicale pentru evaluare și sprijin suplimentar de specialitate. Vă îndemnăm pe toți să acordăm atenție și sprijin persoanelor aflate în suferință emoțională și să solicităm ajutorul autorităților în cazul în care observăm astfel de situații, pentru a preveni tragediile și pentru a oferi sprijinul necesar”, transmite IJJ Timiș.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Kunsthalle Bega prezintă publicului timișorean expoziția de sculptură „Trying to Move Without a Push”, a artistului Andrei Arion.