Skip to main content

VIDEO Tânără în depresie, care amenința că se sinucide, salvată de jandarmi, la Timișoara!

Femeie salvată în seara de Crăciun, de jandarmii timișorenii! Tânăra era în depresie și amenința că se sinucide.

Alarma s-a dat seara trecută, în urma unui apel la 112. Jandarmii au demarat imediat misiunea de căutare și intervenție, având în vedere informațiile primite referitoare la prezența unei femei, posibil cu o copilă în brațe, într-o locație necunoscută din Timișoara.

Tânăra a fost localizată și identificată, în scurt timp, de către jandarmi pe podul de pe Bulevardul 16 Decembrie 1989. Femeia era în depresie și într-o stare vizibilă de vulnerabilitate emoțională.

Însă, pentru că era singură și fetița nu a fost găsită, jandarmii au reușit să vorbească la telefon cu fostul său soț al femeii, pentru a se asigura de siguranța copilei de 4 ani. Bărbatul a confirmat însă, că micuța se află în custodia sa.

Finalul acestei intervenții a fost unul fericit. Persoana în cauză a fost preluată de către echipele medicale pentru evaluare și sprijin suplimentar de specialitate. Vă îndemnăm pe toți să acordăm atenție și sprijin persoanelor aflate în suferință emoțională și să solicităm ajutorul autorităților în cazul în care observăm astfel de situații, pentru a preveni tragediile și pentru a oferi sprijinul necesar”, transmite IJJ Timiș.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Iulia Motoc, judecător la Curtea Penală Internaţională, vine la Universitatea de Vest din Timişoara

Facultatea de Drept, din cadrul Universitatății de Vest din Timișoara, va organiza săptămâna viitoare o serie de conferințe, în cadrul cărora Iulia Motoc, judecător ales la Curtea Penală Internațională și fost judecător la Curtea Europeană a Drepturilor Omului, va ține un discurs, intitulat „Humanism, legal technicality and justice: rethinking human rights”.

Video: Maşină cu roţile în sus, pe o şosea intens circulată! Cum s-a petrecut accidentul?

Un echipaj medical a ajuns de urgenţă, la locul unui accident rutier în care a fost implicată o singură maşină care s-a răsturnat pe plafon.

Firmele timișene, invitate într-o nouă misiune economică în China!

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș pregătește pentru perioada 13 – 23 octombrie o misiune economică în China!

Retim distribuie gratuit, saci galbeni în Zona 1 rural

Pentru îmbunătățirea gestionarea deșeurilor în Zona 1 rural a județului Timiș, RETIM a început distribuirea sacilor galbeni destinati colectării separate a deșeurilor reciclabile din plastic, metal, hârtie și carton, inclusiv a deșeurilor din ambalaje.

Zborurile de la Timișoara spre și dinspre Munchen, anulate din cauza grevei de pe principalele aeroporturi din Germania!

Reprezentanții Aeroportului Internațional Timișoara anunță că în urma grevei de pe principalele aeroporturi din Germania, zborurile de mâine, 20 februarie, spre și dinspre Munchen, sunt anulate.

Flavius Biea își pune centura „la bătaie”! Ce alte nume din boxul profesionist sunt anunţate pentru gala de box de la Timişoara, din luna aprilie?

The  people’s Champ, Flavius Biea, revine în ring pentru a-și păstra centura IBA cucerită după ce l-a învins la puncte pe argentinianul Juan Jose Velasco într-o gală desfășurată la Mioveni anul trecut, pe 5 mai.

FOTO S-a reluat circulaţia tramvaielor pe bulevardul Cetăţii! Lucrările au fost finalizate

S-au finalizat lucrările de reabilitate pe bulevardul Cetății din Timișoara, iar începând de astăzi a fost reluată circulația tramvaielor în zonă.

Începe Campionatul Județean de Padel – Timiș 2024! Peste 120 de sportivi s-au înscris

Peste 120 de sportivi s-au înscris la Campionatul Județean de Padel – Timiș 2024, prima competiție de acest gen organizată în țara noastră, sub auspiciile Federației de Padel din România.

Fetiță inconștientă, după ce o mașină s-a răsturnat pe marginea drumului! UPDATE: Copila a murit

Un accident cumplit s-a petrecut, în urmă cu puțin timp, cân a fost nevoie și de intervenția unui echipaj de descarcerare, după ce o mașină s-a răsturnat pe marginea drumului.