Skip to main content

Video: Surpriză uriaşă pentru un copilaş de 5 ani, de ziua lui!

Bogdănel, un copilaş în vârstă de 5 ani, pasionat de meseria de poliţist, a avut parte de o surpriză de ziua lui, chiar de la cei pe care îi admiră.

Băiatul este din Oradea şi îşi doreşte ca atunci când va creşte să fie agent de poliţie.

Până atunci, îi însoţeşte pe oamenii legii în misiunile de prevenire şi poartă o uniformă făcută de părinţii lui.

CITEŞTE ŞI: Accident la Chișoda! Două mașini au fost implicate iar una a fost poiectată într-un cap de pod! Ambii șoferi erau băuți

Și chiar dacă e doar la grădiniță, Bogdănel a învățat de la polițiștii bihoreni numeroase sfaturi utile pentru a preveni victimizarea, pe care, cu drag le împărtășește celorlalți copii prezenți la acțiunile preventive organizate de polițiști.

“Bogdănel iubește atât de mult profesia de polițist încât și-a rugat părinții să-i confecționeze propria uniformă, pe care o poartă de fiecare dată când însoțește polițiștii de prevenire în acțiune. Potrivit spuselor sale, Bogdănel visează să devină polițist, pentru că își dorește să lucreze cu oamenii, alături de ei”, transmite IPJ Bihor.

Și pentru că Bogdănel le-a fost alături oamenilor legii, de Ziua Poliției Române, acum, când el a âmplinit 5 ani, poliţiştii de la Prevenire şi mascaţii de SAS au venit să îl felicite.

„Înarmați” cu un tort făcut special pentru Bogdănel și cu mici cadouri, polițiștii de prevenire bihoreni au adus zâmbetul pe buzele și în sufletul lui de copil.

CITEŞTE ŞI: Atenţie! Se închide Parcul Botanic din Timişoara!

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Polițiștii locali din Timişoara i-au luat din nou în vizor pe cerşetorii care apelează la mila trecătorilor, pentru a face rost de bani, și au intensificat acțiunile pentru depistarea lor.
Ca în fiecare an, cu ocazia celebrării Zilei Timișoarei, mai multe personalități importante și reprezentative pentru oraș vor primi titlul de „cetățeni de onoare”.
Un incendiu violent a izbucnit în această dimineață! O casă a fost cuprinsă de flăcări, iar incendiul amenința să se extindă și la locuințele din apropiere.
Aquatim anunță lucrări de investiții din fonduri europene la Stația de Tratare a Apei Hitiaș, astfel că mai mulți timișeni vor avea probleme cu apa de la robinete, mâine, în prima parte a zilei.
Bilanțul admiterii la UVT, din această vară, arată că din ce în ce mai mulți tineri vor să profeseze în domeniul criminalisticii sau psihologiei. Aici, viitori studenți se bat pe locuri, fiind chiar și 13 candidați pe un singur loc la buget.