Video: Surpriză uriaşă pentru un copilaş de 5 ani, de ziua lui!

Bogdănel, un copilaş în vârstă de 5 ani, pasionat de meseria de poliţist, a avut parte de o surpriză de ziua lui, chiar de la cei pe care îi admiră.

Băiatul este din Oradea şi îşi doreşte ca atunci când va creşte să fie agent de poliţie.

Până atunci, îi însoţeşte pe oamenii legii în misiunile de prevenire şi poartă o uniformă făcută de părinţii lui.

CITEŞTE ŞI: Accident la Chișoda! Două mașini au fost implicate iar una a fost poiectată într-un cap de pod! Ambii șoferi erau băuți

Și chiar dacă e doar la grădiniță, Bogdănel a învățat de la polițiștii bihoreni numeroase sfaturi utile pentru a preveni victimizarea, pe care, cu drag le împărtășește celorlalți copii prezenți la acțiunile preventive organizate de polițiști.

“Bogdănel iubește atât de mult profesia de polițist încât și-a rugat părinții să-i confecționeze propria uniformă, pe care o poartă de fiecare dată când însoțește polițiștii de prevenire în acțiune. Potrivit spuselor sale, Bogdănel visează să devină polițist, pentru că își dorește să lucreze cu oamenii, alături de ei”, transmite IPJ Bihor.

Și pentru că Bogdănel le-a fost alături oamenilor legii, de Ziua Poliției Române, acum, când el a âmplinit 5 ani, poliţiştii de la Prevenire şi mascaţii de SAS au venit să îl felicite.

„Înarmați” cu un tort făcut special pentru Bogdănel și cu mici cadouri, polițiștii de prevenire bihoreni au adus zâmbetul pe buzele și în sufletul lui de copil.

CITEŞTE ŞI: Atenţie! Se închide Parcul Botanic din Timişoara!

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

Mesaje false trimise în numele E.ON Energie! Nu accesaţi link-urile primite in mesaje!

E.ON Energie România atrage atenția asupra unor mesaje false transmise în numele companiei.

Şapte povestaşi care au periat vestul şi Poveştile Timişoarei, două evenimente inedite la Muzeul Satului Bănăţean

Timişorenii şi nu numai sunt aşteptaţi vineri, 7 octombrie la Muzeul Satului Bănățean, începând cu ora 17.00, la două evenimente artistice, care au loc simultan, pe pontonul Hambarului de la Muzeul Viu.

Migranţi, prinşi de poliţiştii locali din Timişoara, în timp ce alergau pe stradă! Au trecut ilegal frontiera, din Serbia

Polițiștii locali aflați în patrulare în zona Calea Șagului au depistat trei migranţi indieni, care au ajuns în ţara noastră, prin Serbia.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.