Skip to main content

Video! Spital afectat de flăcări violente!  Pompierii au intervenit de urgenţă, pentru a lichida incendiul, înainte de a se extinde

S-a dat alarma, azi noapte, când flăcări violente au cuprins anexa unei case şi ameninţau să se extindă cu repeziciune, inclusiv la spitalul învecinat.

Incendiul a izbucnit pe strada Gheorghe Doja din Arad, în imediata vecinătate a unei clinici private.

La faţa locului au ajuns, de urgenţă, mai multe echipaje de pompieri, care au lichidat vâlvătaia şi, în paralel, au căutat posibile victime.

CITEŞTE ŞI: Alertă maximă, după dispariţia unei copile de 12 ani! Ademenită de un individ, pe reţelele de socializare, fata a plecat de acasă în toiul nopţii şi nu s-a mai întors

Din fericire, nu a fost nicio persoană rănită, însă intervenţia pompierilor a fost una contracronometru, pentru că flăcările ameninţau să se extindă la clădirile învecinate.

„Pentru misiune au fost alocate forțe și mijloace din cadrul Detașamentului de Pompieri Arad cu două autospeciale de stingere, o autospecială de intervenție și salvare de la înălțimi și o autospecială pentru descarcerare. La locul evenimentului a fost alocată și o ambulanță SAJ.  La sosirea echipajelor de intervenție incendiul se manifesta violent prin ardere generalizată la nivelul anexei gospodărești construită din lemn, pe o suprafață de aproximativ 50 de metri pătrați cu posibilitate de propagare la o unitate spitalicească privată aflată în imediata vecinătate a anexei”, transmite ISU Arad.

Din fericire, pompierii au reuşit să stingă incendiul rapid, astfel încât nu a fost nevoie ca spitalul să fie evacuat.

Totuşi, vâlvătaia a afectat nouă geamuri ale unităţii sanitare.

Deocamdată nu se ştie de la ce a pornit incendiul, însă pompierii urmează să stabilească o cauză probabilă.

CITEŞTE ŞI: Începe lupta împotriva căpușelor, la Timișoara! Mâine demarează o nouă acțiune de dezinsecție

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Robu: „Vom revitaliza Centrul Istoric” (P)

Nicolae Robu, candidatul la Primăria Timișoara din partea Alianței PSD-PNL, își propune revitalizarea centrului istoric al orașului, pentru valorificarea mai bună a transformării la care el a fost supus de Administrația Robu în anii 2013-2015.

Alin Nica: În patru ani, Dominic a schimbat multe în Timișoara. PSD nu s-a schimbat, pericolul e acolo (P)

Ne-am adunat aici ca susținători ai valorilor de dreapta și ca oameni care conștientizează amenințarea pe care o avem în față, aceea ca PSD-ul să acapareze întreaga putere în România. Este un pericol cât se poate de real.

Primăria Timişoara a transformat Bulevardul Cetăţii, în loc de întâlnire pentru întreaga comunitate

Bulevardul Cetății, devenit, prin investiția derulată de municipalitate, o arteră etalon a mobilității urbane moderne și sustenabile, a fost astăzi gazda evenimentului „Străzi pentru comunitate”.

Destinație de vis, la două ore distanță de Timișoara! Când încep zborurile charter către Mallorca?

Nu ți-ai stabilit concediul încă? Nicio problemă! Palma de Mallorca te așteaptă, iar începând din iunie încep zborurile charter pentru această destinație.