Skip to main content

Alertă maximă, după dispariţia unei copile de 12 ani! Ademenită de un individ, pe reţelele de socializare, fata a plecat de acasă în toiul nopţii şi nu s-a mai întors

Mama unei fete de 12 ani este în culmea disperării, după ce copila a plecat de acasă, în noaptea de sâmbătă spre duminică, iar de atunci nu mai ştie nimic despre ea.

Daria Florina Drăguţ, din localitatea Şoimuş, judeţul Hunedoara, ar fi plecat să se întâlnească cu nu prieten pe care la cunoscut pe reţelele de socializare.

CITEŞTE ŞI: Începe lupta împotriva căpușelor, la Timișoara! Mâine demarează o nouă acțiune de dezinsecție

Mama copilei i-a sesizat dispariţia ieri dimineaţă, pentru că fata nu mai ieşea dn dormitor, însă, după ce a căutat prin lucrurile personale ale fetei, şi-a dat seama că aceasta plecase în toiul nopţii.

Îngrozită de cele mai sumbre scenarii, femeia a alertat Poliţia, care acum cere şi ajutorul populaţiei, pentru găsirea Dariei.

Fata are următoarele semnalmente: înălțime 1,50 m., greutate aproximativ 45 de kg., păr șaten, ochi căprui (nu se cunoaște cu ce era îmbrăcată la momentul plecării voluntare).

Daria a fost dată în urmărire naţională, iar cei care au informaţii care să poată duce la găsirea ei sunt rugaţi să sune la 112, sau să se prezinte la cea mai apropiată secţie de poliţie.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Robu: „Vom revitaliza Centrul Istoric” (P)

Nicolae Robu, candidatul la Primăria Timișoara din partea Alianței PSD-PNL, își propune revitalizarea centrului istoric al orașului, pentru valorificarea mai bună a transformării la care el a fost supus de Administrația Robu în anii 2013-2015.

Alin Nica: În patru ani, Dominic a schimbat multe în Timișoara. PSD nu s-a schimbat, pericolul e acolo (P)

Ne-am adunat aici ca susținători ai valorilor de dreapta și ca oameni care conștientizează amenințarea pe care o avem în față, aceea ca PSD-ul să acapareze întreaga putere în România. Este un pericol cât se poate de real.

Primăria Timişoara a transformat Bulevardul Cetăţii, în loc de întâlnire pentru întreaga comunitate

Bulevardul Cetății, devenit, prin investiția derulată de municipalitate, o arteră etalon a mobilității urbane moderne și sustenabile, a fost astăzi gazda evenimentului „Străzi pentru comunitate”.

Destinație de vis, la două ore distanță de Timișoara! Când încep zborurile charter către Mallorca?

Nu ți-ai stabilit concediul încă? Nicio problemă! Palma de Mallorca te așteaptă, iar începând din iunie încep zborurile charter pentru această destinație.