Skip to main content

VIDEO: Referendum, în judeţul Timiş! De ce vrea primarul din Jebel să cheme locuitorii la urne?

Pe lângă alegerile locale, parlamentare şi prezidenţiale, locuitorii din Jebel vor avea parte îna cest an şi de un referendum.

Organizarea acestuai nu este încă bătută în cuie, însă primarul Dan Vartiş îşi doreşte să afle părerea locuitorilor cu privire la dezvoltarea pe termen lung a comune

Mai exact, edilul vrea o zonă industrială şi o şosea de centură, iar pentru asta este nevoie de schimbarea destinaţiei unei suprafeţe de păşune.

„Urmează să facem o solicitare către Autoritatea Electorală să ne lase ca, spre sfârşitul anului, când avem alegeri parlamentare şi prezidenţiale, să organizăm un referendum legat de viitorul localităţii. Vrem să întrebăm locuitorii dacă sunt de acord cu scoaterea a 40-50 de hectare de păşune din circuitul agricol al localităţii şi dacă ar vedea necesară existenţa unei centuri. De ce facem asta? Pentru că ştim exact pe unde va trece autostrada Timişoara-Moraviţa şi vrem să pregătim o zonă industrială care să fie atrăgătoare pentru investitori”, a explicat la Sursa de Vest fără Filtru, primarul comunei Jebel, Dan Vatriş.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Robu: „Vom revitaliza Centrul Istoric” (P)

Nicolae Robu, candidatul la Primăria Timișoara din partea Alianței PSD-PNL, își propune revitalizarea centrului istoric al orașului, pentru valorificarea mai bună a transformării la care el a fost supus de Administrația Robu în anii 2013-2015.

Alin Nica: În patru ani, Dominic a schimbat multe în Timișoara. PSD nu s-a schimbat, pericolul e acolo (P)

Ne-am adunat aici ca susținători ai valorilor de dreapta și ca oameni care conștientizează amenințarea pe care o avem în față, aceea ca PSD-ul să acapareze întreaga putere în România. Este un pericol cât se poate de real.

Primăria Timişoara a transformat Bulevardul Cetăţii, în loc de întâlnire pentru întreaga comunitate

Bulevardul Cetății, devenit, prin investiția derulată de municipalitate, o arteră etalon a mobilității urbane moderne și sustenabile, a fost astăzi gazda evenimentului „Străzi pentru comunitate”.

Destinație de vis, la două ore distanță de Timișoara! Când încep zborurile charter către Mallorca?

Nu ți-ai stabilit concediul încă? Nicio problemă! Palma de Mallorca te așteaptă, iar începând din iunie încep zborurile charter pentru această destinație.