Skip to main content

Video: Protejatul lui Fritz, afacere ilegală, demolată cu boldozerul! Consilierul local USR, Daniel Răducanu, bloca dezvoltarea unui PUZ pentru tineri

Consilierul local USR, Daniel Răducanu, s-a dat din nou în stambă, revoltat că afacerea i-a fost pusă la pământ, în urma unei decizii judecătoreşti.

Este vorba despre un service auto pe care îl construise ilegal pe un teren al Primăriei Niţchidorf.

Nu a respectat nici solicitările repetate ale edilului, de a se conforma, nici sentinţa definitivă care atestă faptul că ocupă abuziv o suprafaţă de peste 3.000 mp.

CITEŞTE ŞI: 41 de migranți, depistați de polițiștii timișeni, într-o casă din Sânandrei!

În cele din urmă, primarul a fost obligat să acţioneze în forţă. A mers la faţa locului cu executorul judecătoresc şi cu utilajele de demolare şi a pus la pământ construcţia.

Iar de aici, până la un scandal în toată regula, nu a mai fost decât un pas.

„Am mers cu executorul, cu buldozere… am luat exemplu de la Fritz. Acel teren trebuie eliberat, pentru că vreau să facem un PUZ pentru tinerii care au solicitat terenuri în baza Legii 15. Domnul în cauză a făcut ce ştie el cel mai bine: iureş, scandal, teatru, ameninţări, a sunat de două ori la 112, ameninţări peste ameninţări, că îmi arată el mie…”, a declarat pentru Sursa de Vest, primarul comunei Niţchidor, Dănuţ Drăghici.

Daniel Răducanu s-a făcut remarcat prin zecile de plângeri pe care le-a făcut împotriva primarului din Niţchidorf, a funcţionarilor publici din comună şi a colegilor din Consiliul Local de la alte partide.

Lucrurile au escaladat la începutul lunii septembrie, când l-a acuzat pe edilul localităţii că ar sta în spatele unei agresiuni pe care ar fi suferit-o.

La vremea respectivă, Dominic Fritz, preşedintele USR, şi-a declarat susţinerea faţă de el şi i-a girat inclusiv afacerea la negru pe care a condus-o aproape două decenii.

„Am discut cu domnul Daniel Răducanu şi mi-a spus că a încercat de multe ori să intre în legatitate. Nu discut despre evaziune fiscală…Dacă vreţi să avem o discuţie despre economia rurală, cu altă ocazie”, spunea, pe data de 9 septembrie, Dominic Fritz.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

VIDEO Tractor în flăcări, pe câmp! Utilajul a fost distrus complet

Flăcări și fum intens în apropiere de centura municipiul Arad! Un tractor a luat foc, iar pompierii au fost solicitați să intervină de urgență.

Banat Girls joacă mâine pe teren propriu împotriva liderului din play-out, Gloria Bistrița!

Banat Girls Comloșu Mare întâlnește mâine, în runda a V-a a play-out-ului pe Gloria Bistrița, echipă care joacă bine în această parte a sezonului și care a adunat 4 victorii în tot atâtea meciuri.

Pistoale, săbii, macete și droguri găsite în locuințele unor contrabandiști de țigări! Patru bărbați, duși la audieri!

Contrabandiști de țigări, călcați de mascați! Oamenii legii au descins la 11 adrese ale suspecților, unde pe lângă țigări au mai descoperit arme, muniție, săbii dar și droguri.

Tragedie fără margini! Tată şi fiică, intoxicaţi în propria locuinţă! Doar bărbatul a putut fi salvat

S-a dat alarma aseară, după un apel la 112, care anunţa un miros puternic de gaz, iar la faţa locului au ajuns, de urgenţă, mai multe echipaje de intervenţie.