Skip to main content

Video: Protejatul lui Fritz, afacere ilegală, demolată cu boldozerul! Consilierul local USR, Daniel Răducanu, bloca dezvoltarea unui PUZ pentru tineri

Consilierul local USR, Daniel Răducanu, s-a dat din nou în stambă, revoltat că afacerea i-a fost pusă la pământ, în urma unei decizii judecătoreşti.

Este vorba despre un service auto pe care îl construise ilegal pe un teren al Primăriei Niţchidorf.

Nu a respectat nici solicitările repetate ale edilului, de a se conforma, nici sentinţa definitivă care atestă faptul că ocupă abuziv o suprafaţă de peste 3.000 mp.

CITEŞTE ŞI: 41 de migranți, depistați de polițiștii timișeni, într-o casă din Sânandrei!

În cele din urmă, primarul a fost obligat să acţioneze în forţă. A mers la faţa locului cu executorul judecătoresc şi cu utilajele de demolare şi a pus la pământ construcţia.

Iar de aici, până la un scandal în toată regula, nu a mai fost decât un pas.

„Am mers cu executorul, cu buldozere… am luat exemplu de la Fritz. Acel teren trebuie eliberat, pentru că vreau să facem un PUZ pentru tinerii care au solicitat terenuri în baza Legii 15. Domnul în cauză a făcut ce ştie el cel mai bine: iureş, scandal, teatru, ameninţări, a sunat de două ori la 112, ameninţări peste ameninţări, că îmi arată el mie…”, a declarat pentru Sursa de Vest, primarul comunei Niţchidor, Dănuţ Drăghici.

Daniel Răducanu s-a făcut remarcat prin zecile de plângeri pe care le-a făcut împotriva primarului din Niţchidorf, a funcţionarilor publici din comună şi a colegilor din Consiliul Local de la alte partide.

Lucrurile au escaladat la începutul lunii septembrie, când l-a acuzat pe edilul localităţii că ar sta în spatele unei agresiuni pe care ar fi suferit-o.

La vremea respectivă, Dominic Fritz, preşedintele USR, şi-a declarat susţinerea faţă de el şi i-a girat inclusiv afacerea la negru pe care a condus-o aproape două decenii.

„Am discut cu domnul Daniel Răducanu şi mi-a spus că a încercat de multe ori să intre în legatitate. Nu discut despre evaziune fiscală…Dacă vreţi să avem o discuţie despre economia rurală, cu altă ocazie”, spunea, pe data de 9 septembrie, Dominic Fritz.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Prestaţie de excepţie a elevilor de la „Ion Vidu” în cadrul TM2023! Vor urca pe scenă, alături de Katie Melua, într-un concert de zile mari

Aflată pentru prima dată în Timișoara, pe scena evenimentului „Timișoara 2023 la nesfârșit”, Katie Melua va fi acompaniată de Corul pe voci egale al Liceului de Artă „Ion Vidu” Timișoara, condus de dirijoarea Maria Gyuris și format din 50 de eleve ale liceului.

FOTO 1.500 de spectatori la evenimentele Musica Ricercata Op.6 – Lux Timisiensis!

1.500 de iubitori ai muzicii vechi au luat parte la evenimentele prilejuite de  Musica Ricercata Op.6 – „Lux Timisiensis”, desfășurat în perioada 16 – 30 noiembrie, transmit reprezentanții Filarmonicii din Timișoara.

Se sparge din nou betonul în zona Torontalului! Eroare gravă, pe şantierul de pe Cetăţii! Constructorul a  montat greşit, linia de tramvai

Reprezentanţii Primăriei Timişoara au primit concluziile finale după incidentul de săptămâna trecută când tramvaiul care efectua probe pe liniile proaspăt reabilitate de pe tronsonul Cetăţii-Torontalului, a acroşat un stâlp.

UVT lansează MapSense, un proiect unic de accesibilizare instituțională pentru nevăzători!

Universitatea de Vest din Timișoara lansează proiectul „MapSense – Navigating the World by Touch”, unic în România, care accesibilizează sub forma unor machete tactile clădirea principală de pe bulevardul Vasile Pârvan, nr. 4.

Nu-l mai vor nici USR-iştii! Petiţia cu iz electoral pentru susţinerea lui Fritz, semnată de mai puţin de 2.000 de oameni

Au trecut aproape şase săptămâni de când USR Timişoara lansa, cu surle şi trâmbiţe, o petiţie cu scop vădit electoral, dar îmbrăcată într-o iniţiativă demnă de toată lauda.

Accident înfiorător! O mașină a fost lovită de un microbuz și proiectată într-un autobuz plin cu pasageri

Desfășurare uriașă de forțe, în această seară, după ce un autobuz în care erau 52 de persoane, un microbuz de transport marfă și o mașină s-au ciocnit violent.

UVT invită timișorenii la lansarea expoziției de video-animații „Voce și dizabilitate la Universitate”

Timișorenii, invitați la lansarea expoziției de video-animații „Voce și dizabilitate la Universitate”, organizată cu ocazia celebrării Zilei Internaționale a Persoanelor cu Dizabilități.

Îți dai cu părerea și câștigi 100 de euro! Ideea inedită a unui primar, care vrea să implice locuitorii în luarea deciziilor

Strategia de dezvoltare a unei localități ar trebui să fie în concordanță și cu dorințele cetățenilor care însă, de cele mai multe ori, nu prea se implică în luarea deciziilor de acest gen.

CCIA Timiș pregătește misiunea economică de vizitare a Belgrade Wine Salon

În perioada 7-8 decembrie, o delegație de afaceri timișeană se va afla la Belgrad pentru a vizita Salonul de Vinuri – Belgrade Wine Salon.